Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metamorfozaa

EKSPERYMENT - Metamorfoza Życia

Polecane posty

Gość metamorfozaa

Witam serdecznie! Ogłaszam nabór do grupy eksperymentatorek, do eskperymentu „ METAMORFOZA ŻYCIA” mojego autorstwa. Od lat interesuję się psychologią, pozytywnym myśleniem, nlp ... wcześniej moje życie było do niczego, teraz to ja kreuję swoją rzeczywistość i chcę się podzielić z innymi tą wiedzą. Eksperyment skierowany jest do kobiet w każdym wieku chcących poznać smak zwycięstwa oraz udoskonalić własne życie. Czas trwania eksperymentu to min. 12 tygodni. Będziemy obalać mity oraz wszelkie ograniczenia, które nie pozwalają nam się rozwijać. Konsultacje będą odbywały się drogą elektroniczną lub osobiście – w zależności od grupy uczestników. Każda z osób będzie miała indywidualnie dopasowany program. Nabór do grupy trwa do 13.12.09 r. (niedziela) . Ilość miejsc jest ograniczona. Proszę o składanie zgłoszeń na adres: metamorfoza.zycia@gmail.com W zgłoszeniu proszę zawrzeć informacje: Imię, wiek, miasto oraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego to ja powinnam wziąć udział w eksperymencie? Pozdrawiam.

Gość Metamorfozaa
Podbijam i zapraszam :)

Daj ogloszenie w gazecie, zarobisz przy okazji. :D A co do tej metamorfozy, to jesli ktos sie postara popracowac nad soba osiagnie to, co proponujesz bez zbednego sleczenia przed monitorem. 🖐️

Gość gitarra
metamorfoza życia sprowadza sie do zagadnienia motywacji do zmiany. i albo jest silna albo nie.

Zgadza sie, gitara. ;) Jesli jest za slaba potrzebny jest lekarz psychiatra. 🖐️

Zgadza sie, gitara.;) A jesli jest za slaba, potrzebny jest lekarz psychiatra 🖐️

Gość metamorfozaa
zgadzam się ... owszem... tylko nie każdy wie jak i nie każdy ma tyle siły w sobie żeby po prostu zacząć. Eksperymenty odbywają się w internecie i to ze świetnymi wynikami, także też zdecydowałam się na taką formę. Nie każdemu musi się podobać ;-)

do gitary i metamorfozy bo to te same osoby - skoro ktos nie ma sily sam cokolwiek zrobic ze swoim zyciem, watpliwe jest, ze Twoja metoda zadziala na te wlasnie osoby. To, ze taki program stworzylas, nie znaczy jeszcze, ze dasz rade przeprowadzic go z kazda osoba, ktora sie do Ciebie zglosi. Takie eksperymenty moga narobic bowiem wiecej szkod niz pozytku w psychice mniej radzacych sobie z zyciem osob. To nie jest kwestia "podobania sie" czy tez nie ale RADZENIA SOBIE z takimi osobami. Wiele szkod w psychice wyrzadza takze drama stosowana przez nieodpowiednie, nie znajace na wszystko recepty osoby. To, ze liznelas nieco psychologii nie swiadczy jeszcze o tym, ze potrafisz pomoc osobom z problemami. Tytul eksperymentu niezly ale efekty moga byc marne.

Gość czy to jest płatne
? możesz coś więcej napisac?

Gość metamorfozaa
Nie jestem tą samą osobą co gitara... Masz wiele racji, przed przystąpieniem do eksperymentu wypisuje się ankietę, w której pisze: 1. Oświadczam, iż jestem zdrowa psychicznie i fizycznie. Wszystko co robie, robię tylko i wyłącznie na swoją własną odpowiedzialność. Nie mam praw rościć jakichkolwiek pretensji do prowadzącego eksperyment. Poza tym nie róbcie z tego nie wiadomo jak wielkiego halo, udział jest dobrowolny i bezpłatny, można spróbować. I na pewno nie będziemy się bawić w hipnozę czy równie zaawansowane techniki. Ten eksperyment to podstawy, nie mega hardkor. Ja również nie będę bawić się w psychologa... bez przesady ;-) Na pewno tym krzywdy się nie zrobi, a można sobie pomóc. Eksperyment zawiera wiedzę płynącą z wielu książek, jak wiadomo książki są ogólnie dostępne, dla każdego... każdy może sobie zrobić krzywdę byle czym, logiczne. Eksperyment jest bezpłatny, ewentualny koszty to tylko koszty związane z zakupem pewnych przyborów dla siebie jak np. zeszyt.

Gość metamorfozaa
Podaję jeszcze raz: metamorfoza.życia@gmail.com Między metamorfoza a życia jest kropka. Pozdrawiam

To prawdopodobnie pierwszy w Twoim zyciu eksperyment. :) Na Twoim miejscu dobrze bym sie zastanowila. Lepiej polec ksiazki, ktore sama przeczytalas na ten temat; w ten sposob byc moze pomozesz wiecej niz eksperymentujac na zywych umyslach ludzkich. Dobranoc 🖐️

Gość metamorfozaa
Dziękuję Wam za wszystkie rady :-) Uważam jednak, że dramatyzujecie. Jest wiele kursów motywacyjnych w internecie, i to będzie coś podobnego, tylko trochę inne podejście do samych uczestników. Wiele kursów jest płatnych, ja oferuję ten eksperymentalny kurs za darmo, kto będzie chciał skorzysta :-) Być może źle nazwałam samo przedsięwzięcie. Pozdrawiam :-)

Gość ja sie zglaszaaaaaaaaaaam

Gość mi wystarczył film the secret
wszystko

Gość metamorfozaa
To świetnie! Śiwat byłby piękniejszy gdyby tylko to wszystkim wystarczyło :)

Gość metamorfozaa
Są jeszcze 2-3 miejsca. Zapraszam