Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie123456

POMOCY... !

Polecane posty

Gość pomozcie123456

Bardzo prosze o pomoc. Otóż moje włosy są OKROPNIE SUCHE i ZNISZCZONE !! NIE MAJĄ JAKIEGOKOLWIEK POŁYSKU, SĄ MATOWE. to od farbowania i korzystania z prostownicy co pare dni. Jednak zastanawiam sie nad 1 faktem. Jedna panna ode mnie ze szkoly miala strasznie sianowate wlosy, no masakra, bardziej ode mnie, takie w ogole jakby zlepione, a po wakacjach wrocila ze slicznymi lsniacymi wlosami, tylko ze w innym kolorze. oczywiscie naturalne wlosy. jak to mozliwe?? jak to zrobila?? jak ja mam pomoc moim wlosom, zeby byly lsniace, nie sianowate ?? zeby blyszczaly, latwo sie ukladaly??

Gość pazurki
dobre serum do wlosow tabletki - na wlosy i paznokcie maseczki odzywki jedwab do wlosow ja codziennie prostuje wlosy farbuje co 3 tyg ale tylko farba bez amoniaku loreal casting ta farba bardzo wzmacnia wlosy sa po niej lsniace i mile w dotyku do tego super odzywka na 3 razy ci starczy sprobuj jej ona ma lagodne kolory i szybko schodzi jak cos:)

Gość Anq25
są specjalne ampułki z loreala, absolut repair, na allegro kosztuja ok. 10zł sztuka, nakladasz taka ampulke i po paru minutach spłukujesz. Działa ona przez 2 tyg iwtedy naklada się kolejną. Do tego jest maska z tej serii (ok. 35zł) i szampon (ok. 35zł), w pojemnosci starczajacej na 3 miesiace. Po 3 miesiącach włosy powinny być ok. Można się wspomóc doustnym środkiem zawierającym metioninę i cysteinę np. revalid.