Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie miła niespodzianka

Macie na to jakiś sposób?

Polecane posty

Wraz z dostaniem pierwszej miesiączki, moje hormony zaczeły wariować. Od pewnego czasu mam straaasznie dużo wągrów, a od jakiś 3 dni na mojej twarzy zauważyłam czerwone krostki i malutkie pryszcze. Zawsze miałam ładną twarz, a teraz? Boje się że będzie jeszcze gorzej.. ;< Ale tak myśle - może da się mnie jeszcze uratować? Moja twarz nie jest tak bardzo zasyfiona, ale jednak coś się na niej pojawia... ; / Nie chcę dopuścić do większej ilośći pryszczy i zaskórników. Co mogę zrobić? Proszę o rade !

proszę o odpowiedz!

?

14

Już nie mam siły.. Czy nikt nie pomoże?

Gość do niemiłej niespodzianki
Moje drogie dziecko, pomijając błąd, gdyż "nie" z przymitnikami pisze się razem, podam Ci kilka rad: 1.prawidłowe odżywianie 2.sauna sucha, parowa naprzemian, pływanie w chlorowanej wodzie 3.oczyszczanie organizmu z toksyn terapią Gersona 4. wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu, po wysiłku psysznic o zmiennej ciepłocie, na koniec zimny 5. krem nawilżający, leczniczy wg zaleceń dermatologa 6. odwiedzanie raz na jakiś czas kosmetyczki w celu profesjonalnego oczyszczenia twarzy Szczegóły znajdziesz w internecie pod hasłami: "Terapia Gersona ", "Vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć" Powodzenia🖐️🌼

Gość Felkowa
kochana Niemiła, szybko dorośnij, wyjdź zamąż i urodź dziecko, wtedy w organiźmie nastąpi metamorfoza i cera stanie się ładna i gładka, sprawdziłam na sobie.

Gość marychaaaaaa
zamiast zamążpójścia spróbuj codziennie rumjanku, a najlepiej wiele razy za noc. Doskonale działa na przemianę materii.Pewnie w aptece go nie dostaniesz, więc musisz zaopatrzyć się i na dyskotece i w monopolowym. Recepta: rum do buzi a janek do łóżka, ha, ha, ha. Musisz poczekać aż dorośniesz, teraz nie ryzykuj.

Gość niemiła niespodzianka
dzięki za poprawienie błędu w pseudonimie. Zawsze byłam słaba z ort. lol2 Dziękuję Ci "do niemiłęj niespodzianki" za pomoc ;*

ejj, wcale niechce. nie podawa się za mnie na moim temacie ;/

jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie to proszę o odp.

Gość Do Niemiłej
niemiła niespodzianka jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie to proszę o odp. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Jesteś bardzo seksi na tym motorze, zatem pragnę się z Tobą umówić na randkę, podaj namiary. Dzięki i do zobaczenia.

przykro mi ale ktoś się za mnie podaje na moim własnym temacie. Proszę o olewanie głupich pytań i sugesti pochodzących z tego pdeudonimu. Zamykam temat, bo widze ża to bezsens czekać na jakąś sensowną odpowiedź.