Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppppppppooooooooooooomcocyyyy

zgłosić na policje?

Polecane posty

Gość pppppppppooooooooooooomcocyyyy

otóz mam 17 lat i moja najlepsza przyjaciolka takze.. ona ma chlopaka z czego sie bardzo CIESZYŁAM bo dziś siedząc w szkole [CHODZIMY DO INNYCH] odebralam telefon od jej mamy ze M. nie ma od wczoraj rana i ona niew ie czy uciekla z domu czy jej sie cos stalo dzwonila po szpitalach ale nic nie wiadomo ale bardziej przypuszczaa ze UCIEKŁA zdenerwowalam sie starsznie i zadzwonilam do dziewczyny ktora jest z bratem tego jej chlopaka a ona mi mowi ze ona tam ejst.. no to zaczelam jej mowic ze ma isc do domu bo jak nie to zglosze na policje powiem jej mamie gdzie ejst itp. nie zrobilabym tego naprawde-chciaalm tylko ja nastraszyc.. a ona.. rozlaczyla sie za chwile dzwoni ten jej .. puscil mi wiązanke powiedzial ze jak zagonie na nią to jak on pojdzie siedziec to aj bede tego strasznie żalowac bo wie gdzie mieszkam a jak sie przeprowadze to mnie znajdzie i sie rozlaczyl .. ona npaisala do mnie "jezeli cos powiesz to bedziesz zalowac a jak on pojdzie siedziec to zobaczysz" .... wiec poszlam do wspolnego znajomego zeby pomogl mi ja do domu doprowadzic.. a on mi powiedzial ze znim [jej chlopakiem] lepiej nie zadzierac bo on siedzial w wiezieniu :/ dzwonila do mnie mama M. zdenerwowana .. powiedzialam jej ze nic nie wiem.. ale nie wiem czy sie nie posieszylam bo zadzwonil znowu jej chlopak przeprosil mnie powiedzial ze by mnie nie pobil i ze M. wroci JUTRO do domu.. co ja mam zrobic bo juz nie wiem.......nawet nie mam z kim pogdac??

Gość powiedzieć prawdę jej mamie

Gość zadzwoń do niego i powiedz
że na żadną policję nie będziesz dzwonić ale pod warunkiem że da ci ją do telefonu i będziesz mogła porozmawiać. nie masz gwarancji że ten smses od niej to ona pisała czy on. bądź stanowcza i jak nie będzie chciał dac do telefonu to powiedz że tą jak i poprzednią rozmowę nagrywasz bo masz taka opcje w tel nagrywanie rozmów. bądz stanowcza i powiedz że do niego nic nie masz, nie obchodzi CIe ale M jest twoją dobrą kumpelą i chcesz z nią pogadać i jak nie da jej do tel to i tak sprawe zgłosi matka dziewczyny bo się denerwuje.

Gość kajka090988
Najlepiej zajmij sie soba

Gość a propo
najlepiej pogadaj z wlasnymi rodzicami, oni powinni powiedziec o tym matce kolezanki , na policje niech idą dorosli beda wiedzieli jak rozmawiac, a policja szybciej ich wyslucha niz ciebie, ciebie zbędą, wiesz jaka jest nasza policja.

Gość vvgg3
Ja bym powiedziala prawde Jej mamie. Gdyby chodzilo o jakaś bzdurę to pewnie bym się nie wtrącała. Ale jako,że nie znasz Jej chłopaka i nie wiesz do czego jest zdolny to wg mnie lepiej narazic się kolezance i powiedzieć mamie, bo jak cos sie Jej stanie to bedziesz zalowac do konca zycia,ze nie zareagowalas,jak jeszcze bylo mozna. W koncu w przyjazni nie chodzi o to,żeby zawsze kogoś klepac po plecach i mowic,ze jest cacy.