Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczucie czy mnie myli

Czuje ze sie udalo!

Polecane posty

Gość przeczucie czy mnie myli

czy tez tak mialyscie?Staram sie ponad 2 lata,ale tym razem tak dziwnie czuje,ze sie udalo!!!!!!!!

Witam:) po czym sądzisz że się udało? Obserwujesz jakieś objawy fizyczne czy poprostu masz czyste przeczucie?

Gość czy sie myleee
czyste przeczucie!!!!!!!!!!!!! Dziwnie WIEM,ze sie udalo!Trudno to nazwac!

A jak dawno jesteś po owulacji? Ja jako tako przeczucie miewałam niekiedy ale jednak błędne. Hmm skoro mówisz że starsz się już 2 lata i nic takiego wcześniej nie odczuwałaś to kto wie;)

nie pozostaje ci nic innego jak zrobic test lub bete --- powodzenia

ja staram się "dopiero":) pół roku i mam nadzieję że się udało ale nie mam żadnego przeczucia, liczę się również z tym że przyjdzie okres choć spóźnia się już 4 dzień:)

Gość czy sie myleeee
Olu jestem zaledwie kilka dni,ale to tak trudno mi powiedziec.ZAWSZE wiedzialam gdzies tam,ze znow nic-ale mialam nadzieje!A teraz jestem pewna,ze udalo mi sie.. Hmmm Co prawda mam 32 d cykle,wiec jeszcze musze poczekac,ale kurcze cos jest dziwnego,innego :D

Ponoć niektóre kobiety odczuwają takie rzeczy (intuicja?) Ja niestety nie miewam takich przeczuć i do ostatniego dnia żyję w niepewności, choć nie ukrywam że teraz zaczynam się zastanawiać. Moim dziwnym jak dla mnie objawem były mocne bóle podbrzusza 4 dni po owulacji (zupełnie jak na okres tyle że bardziej intensywne).

Gość czy sie myleeee
Olu pół roku to tak mało,a jednoczesnie duzo!Zycze Ci aby to bylo to!! Cokolwiek to bedzie,to moj pierwszy cykl od 24 czterech,gdzie nie licze dni do okresu,czuje sie tak blogo!!!

Jesteś na etapie na którym wszystko dopiero się zaczyna i oczywiści życzę ci owodzenia i żeby się udało:). Bywa że przeczucie nie kłamie:)

Gość czy sie myleeee
a dzis w nocy jak nigdy snily mi sie malutkie twarzyczki dzieci-usmiechnietych!Jesli ten stan w ktorym teraz jestem,to bujda-ide do psychologa.. :D

Te pół roku nieudanych prób zmusiło mnie do porobienia badań (dla pewnośći i spokoju) wiec dla mnie do tej pory był to długi czas ale patrząc na to ile niektórym zajmują starania myślę że może faktycznie niepotrzebnie się martwiłam:). I mam nadzieję że i tobie się uda:)

Mnie często śnią się niemowlęta:) Uważajmy bo zaraz wejdzie ktoś na nasz temat i powie że schizujemy;D

Gość Naaadzieja
A w którym dc jesteś, jeśli można zapytać???

27d.c Mój cykl trwa 24 dni. Okres spóźnia się już 4 dzień:) i mam nadzieję że nie przyjdzie.

Gość Naaadzieja
Witajcie, nawet się nie przywitałam z Wami:)

Nie cieszę się zbytnio bo okres może jeszcze zawitać jednak nie spóźniał mi się nigdy aż 4 dni raczej dostawałam go 24 lub 25 d.c

Gość Naaadzieja
to może faktycznie zrób test a najlepiej badanie krwi:) Będziesz miała pewność!!!!!

Gość cy sie myleeeee
19 d c:D

Planuję zrobić go pojutrze:) Mam ochotę się jeszcze przyjemnie połudzić;). Jeden test mam już za sobą ale sądzę że zrobiłam go za wcześnie a teraz wolę już poczekać. W sumie to nie sppieszy mi się:) Po takim czasie starań nabrałam już dystansu:D

Gość Naaadzieja
U mnie 13dc ale też się tak jakoś fatalnie czuje i sobie robię nadzieję...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ty sie starasz dwa lata, a je sie nie staram. tobie sie nie udaje, a ja wpadlam. czy zycie jest sprawiedliwe. (powiem tak, stara i durna jestem dlatego teraz bede mamusia):/

Eee nie myśl tak.. teraz nastaw się pozytywnie. No życie faktycznie bywa niesprawiedliwe;D ale cóż trzeba przyjąć to co każdemu pisane (dzidzię jak najbardziej;)

Gość Naaadzieja
Tak, my od 1,5 roku próbujemy i nic, i nic. Już czasami nie mam sił na to wszystko :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Chcesz rady? zabezpieczaj sie jak sie da, pigulki itp. Do tego polknij aspiryne i gotowe. Mnie sie "udalo"...:/

Będę w takim razie pierwszą która powie wam dziewczyny czy się udało czy nie:) Życzę wam żeby i wam się poszczęściło.

Naaadziejka nic się nie martw, będzie dobrze:) Robiłaś może już jakieś badania pod tym kątem?

Gość Naaadzieja
Taak, miałam prolaktynę, tsh wyniki były oki Moja ginekolog robiła mi drożność jajowodów i okazało się, że są drożne. Mąż ma nasienie w porządku:) Tylko okazało się, że ja nie miałam owulki