Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saseta19

Bardzo prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość saseta19

Chcialabym sie poradzic poniewaz mam problem z wlosami. Przez jakis czas rozjasnialam sobie wlosy na blond. Moj naturalny kolor to ciemny blond, ale chcialam cos zmienic w swoim wygladzie i postanowilam sie farbowac na blond, ktory zreszta mi pasowal. Rozjasnialam farbami i rozjasniaczami, ale nie byly bardzo zniszczone. Niestety, przed wakacjami cos mi odbilo i zafarbowalam sobie wlosy szamponteka na granatowa czern. Na poczatku efekt byl fajny, ale z czasem gdy zaczely sie troche zmywac wygladaly fatalnie juz :/Niby do 24 zmyc ale schodzilo tylko na poczatku, potem juz w ogole. Zalamalam sie, bo w sumie chcialam sprobowac czy czarny mi bedzie pasowal, bo farba balam sie zafarbowac. Ten kolor co byl w ogole mi juz nie pasowal, bo wygladalam strasznie ponuro i zle sie czulam w tych wlosach. Chcialam wrocic do blondu. I tu jest problem. Sama nie chcialam nic kombinowac wiec poszlam do fryzjerki. Zrobila mi pasemka. I wyszly na odrostach blond (bo wczesniej prawie pol roku ich w ogole nie farbowalam), brazowe, rude i czarne. Za jakies 2 miesiace poszlam jeszcze raz i sa straszne :/ - na gorze prawie biale, rude, momentami nawet pomaranczowe i brazowe... Fryzjerka mi powiedziala zebym ich nie rozjasniala juz pasemkami tylko podcinala bo sa za jasne na gorze... Ale ja nie moge patrzec na te wlosy, nie chodze w rozpuszczonych tylko zwiazanych bo sie wstydze :/ I mialabym pytanie co byscie mi poradzili? myslalam zeby za jakis czas rozjasnic je rozjasniaczem i przykryc jakas farba bo ja nie moge chodzic w takich wlosach, one sa naprawde okropne a na ciemno nie bede ich przeciez farbowac. myslicie ze rozjasniacz cos pomoze? bo w sumie nie sa az tak bardzo ciemne ale nie wiem czy rozjasni ten pomaracz i rudy do blondu. bo tego blondu u gory nie chce ruszac.Bardzo was prosze o jakies rady.

Gość hvovoh
po pierwsze to zmień fryzjerkę bo chyba twoja jest z jakiegoć ciemnogrodu. idź do dobrego salonu fryzjerskigo i uratują ci włosy i zrobią porządny kolor. to z czym cię wypuszcza twoja fryzjerka od siebie z salony woła o pomstę do nieba!!!!wiele razy przekombinowałam sama coś sobie z włosami i jeszcze nigdy nie zdarzyło się żeby fryzjer mi tego nie naprawił, a miałam już wszystkie kolory tęczy

Gość okjhbvfghj
pokaz fotę zobaczymy czy jest tak tragicznie jak piszesz