Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkewldeee

długie blond włosy- obciach?

Polecane posty

Gość szudka
ja mam troche za półowe pleców i jest extra wszyscy mi zazdroszczą ;) wiec myśle ze to nie jest obciach

Gość ...małolatka...
Jaki obciach? Ja mam długie włosy nie do pasa ale prawie, mam pocieniowane, że z przodu są trochę za biust, a z tyłu dłuższe, mam naturalne blond włosy a do tego pasemka w bardzo jasnym blondzie. Wszystkie koleżanki mi mówia, że chciałyby mieć takie długie włosy jak ja. A dop tego chodzę na różowo, biało, tipsów nie mam ale mam dość długie swoje paznokcie ładnie pomalowane, że niektórzy myślą, że to tipsy. I na pewno podobam się facetom :)

Gość ja uważam że to kalsyka
sama mam włosy jasne obcięte jak od linijki, prawie do pasa, z takich włosów można milion fryzur zrobić, nie ma kłopotu z układaniem po myciu, zawsze są eleganckie.... w domu splatam warkocza i też jest bardzo wygodnie, bo nic mi do oczu nie leci, anie do zupy nie wpada... mimo ze mam 30 lat i 2 dzieci i nie wyobrażam sobie innej nastroszonej czy postrzępionej fryzury!

Gość yttutyrty
Jakby długie włosy nie były modne toby Megan Fox i inne gwiazdy hollywood nie nosiłyby takowych! :D Ale się uśmiałam z tego stwierdzenia. Powiedzcie to gwiazdom i modelkom.

Gość nie, długie włosy są piękne!
żaallllllllllllxxxxxxxxxxxxxxx OBCAH NA MAKSA długie włosy wyszły z mody lepiej nosić takie za ramiona mało z nimi roboty wiem, stary temat. Długie włosy NIGDY nie wyjdą z mody, mam znajome które obcięły i są bardzo niezadowolone! też mam dlugie, NATURALNE blond. Denerwuje mnie tylko to, że gdy ktoś mnie widzi od razu uważa za pusta lalę, nieważne czy mam na sobie szorty i top, czy garnitur, nikt nie zważa na to ze np interesuje mnie medycyna i kształcę się w tym kierunku. po za tym nie zmienię moich wlosów za nic! A róże aktorki, np hiszpańskie? one mają przepiękne włosy długie, ciemne, czesto lekko kręcone, czy to nie piekne?