Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spokojna Kasia zbyt spokojna

jak mam rozumieć jego zachowanie?

Polecane posty

Mój chłopak ciągle nie ma dla mnie czasu, nie dzwoni do mnie, jak ja dzwonię to zawsze kończy pierwszy, a jak zapytam co się dzieje to udaje, że wszystko jest ok, unika rozmów. O co mu chodzi?

Gość nooodzis go niestety
albo odstraszass zachowaniem kobiety bloooooszcza :O

to co powinnam zrobić? I dlaczego on mi o tym nie powie, gdy pytam co się dzieje, chciałabym zmienic swoje zachowanie, ale nie wiem co :(

Gość nooodzis go niestety
to co powinnam zrobić? dać mooo spokój :D 🖐️

Gość Księżniczka Megi B
może szczerze porozmawiać i nie przez telefon ? Powinno poskutkować ;)

Gość pomodlic sie

Gość *kruczuś*
może jest czymś zajęty, nie wiem, czasem facet chce mieć chwile spokoju, może go męczysz sms i dzwonieniem

Gość jeśli chcesz porady
to napisz chociaż - od jak dawna się znacie - od jak dawna jesteście razem -ile macie lat?

Jesteśmy razem od pół roku, dokładnie 7 miesiećy, ja 22 on 27 lat. Nie rozumiem go zupełnie. Dzisiaj jak zadzwoniłam to rozmawiał ze mną normmalnie, zapytałam kiedy się zobaczymy a on, że nie wie, że musi kończyć i zadzwoni do mnie jutro. Ja nie dzwonię do niego za często, ok 2 razy w tygodniu. Jednak wcześniej mieliśmy lepszy kontakt, wręcz wisieliśmy na telefonie.b A teraz zupełnie nie wiem o co mu chodzi.

Gość praca praca to życie
dziewczyno uwierz to poczatek końca potem jak już mu nie bedziesz dawała żyć i zadręczała pytaniami to Ci odwinie żebyś mu dała spokój i jest zbyt osaczony albo miał inne zobaczysz jak facet milknie to znaczy że znudziło mu się robienie Ciebie w fujare a i widzi że sie zbyt zaangażowałaś bo pierwsza dzwonisz i finał-bedziesz cierpiała wiem co mówie

to co mam zrobić?

Gość aaaaalinka
co masz zrobić przestań w ogóle dzwonić, niech sam zadzwoni, jak masz jego zdjęcia w pokoju to pochowaj. A jak zadzwoni to spytaj się czy dalej do ciebie czuje to co czuł a Ty mu powiedz że ty juz nie czujesz tego co wtedy, że twoje uczucia słabną, bo miłość trzeba pielęgnować a nie zbywać że zadzwonie później nie mam czasu i takie tam

Gość zjedz kotleta i uśnij

Gość aaaaalinka
jeśli nic nie zrobi to znaczy że i tak miał cie gdzieś a jak coś czuje to zacznie działać No niestety do miłości go nie zmusisz ale możesz jej pomóc

Gość powąchaj jego skarpety

Gość żadaj terminów
nie przyszedł chooooy dziś to ma sie dokładnie określic, kiedy przyjdzie :D

Gość zapukaj do sąsiadki z II piętr
a

Gość zglos sie do tvn uwaga

Gość pixxy
nie chce być jakaś nie miła ale może to oznaczać że spodobał mu sie ktoś inny i zawsze w takich sytuacjach chłopaki przestają sie juz nami interesowac , ale oczywiście nie mósi być tak jak pisze , poprostu jak sie zobaczycie na żywo to zapytaj go wprost o co mu chodzi .... szczera rozmowa jest zawsze najlepszym rozwiązaniem :)

Gość zacznij chrumkać
tylko glośno

Gość pixxy
no i głowa do góry , zamartwianie sie też niczego ci nie da , tak samo jak rozmowa przez telefon

Dziękuję za wypoweizdi. Może jest tak, że coś mu nie odpowiada w moim zachowaniu i próbuje mi to dać do zrozumienia, może ktoś inny wpadł mu w oko, a może zwyczajnie stwierzdił, że nie pasujemy do siebie. Macie rację, nic na siłę, zdystansuję się odrobinę i zobaczę jak się sprawy potoczą. Dziękuję za odpowiezdi, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś rady to chętnie pozcytam. P.s.: Jestem w pracy, więc zaglądam tu sporadycznie, w miarę możliwości.

pytasz o co mu chodzi ? o dystans... skoro unika, nie ma czasu znaczy ze jest zajety czyms lub kims innym .... nie mowi wprost ale czyny swiadcza o braku zainteresowania

Gość tretre
A kto powiedział, że on ją chce w ogóle, że ją kocha ? Jestem facetem i na moje oko, to on nie chce z nią w ogóle być a ona mu się wręcz narzuca. On to widzi, no i robi uniki żeby jej nie ranić bo co ma powiedzieć ? Że trzyma ją w rezerwie tylko, ale nic tak naprawdę nie czuje do niej ? Sorki, ale to on powinien zabiegać o nią. To początek przecież związku. Jak najwięcej czasu powinni ze sobą spędzać. Gdzie tu romantyzm między nimi ? Gdzie super seks ? Gdzie miłosne wyznania ? Romantyczne spacery ? - nie ma tego. Jak tak to na początku wygląda, to jak po kilku latach będfzie wyglądało ? ;) Sorki, nie widzę przyszłości w tym związku. Autorko: przejrzyj na oczy !

Gość Popieram przedmówcę
tretre niestety ma rację.

Gość załóż nogę za głowę
i śpiewaj :-D

Gość owórz okno
i wypnij dupe :-P

Gość najlepiej jednocześnie

Gość aagchaa
on ma żonę na bank

Gość ja tez uwazam
że tretre ma rację, niestety Zakochany facet zachowuje się zupełnie inaczej.