Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

MÓJ CHŁOPAK MNIE OKŁAMUJE!!

Polecane posty

prosze pomozcie... z moim chłopakiem spotykam sie bardzo rzadko raz w tygodniu.. bo on pracuje w tygodniu a w weekendy ma nauke studiuje zaocznie.. spotykamy sie tylko w tygodniu w dodatku raz na tydzien.. bo w weekendy on nie ma sily po szkole.. bo wraca wieczorem itp.. dowiedzialam sie wlasnie ze on nie ma szkoly co weekend tylko zjazdy ma co dwa tygodnie;/ od pazdziernika czyli 2 miesiace okłamuje mnie ze jest co weekend w szkole a tak naprawde jest co 2 tygodnie.. jeszcze bezszczelnie mi odpisuje jak pisze do niego np w sobote' kochanie przyjdziesz do mnie ? ' a on ' nie mam siły zrozum skarbie bylem 10 godzin w szkole ' to chyba nie jest normalne? błagam pomozcie co mam mu powiedziec zrobic?

Gość *kruczuś*
kłamstwo jest najgorsze, musi coś ukrywać przed tobą po co by inaczej kłamał?

Gość juuuu
no coz.. twoj chlopak ewidentnie klamie i kreci.. sprawdz czy przypadkiem nie ma panny a ty robisz za kochanke.. bo tak tez moze byc.. skoero 1raz w tyg sie widzicie..

Gość święta a ty nigdy nie sklamała

Gość też studiowałam zaocznie
i może ma jakies cwiczenia , bo wiem że u mnie sie tak zadrzało że raz wykłady raz cwiczenia... ale najlepiej zapytaj go...a jeśli cię oszukuje to napewno wiesz co zrobic...