Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalinka007

pomóżnie proszę...

Polecane posty

Gość maaalinka007

Hej, od ponad roku jestem z moim chłopakiem.... Jest nam razem cudownie i kochamy się całym serduchem...bynajmniej tak było... od jakiegoś czasu czuję , że się oddalamy. Mam wrażenie , że on mnie może unika? Spotykaliśmy na ogół codziennie. Nie tylko z mojej inicjatywy, bo on też tego chciał. Pisaliśmy cały dzień tzn na bieżąco, zawsze byliśmy pod telefonem... a teraz? Od od jakiegoś czasu spotykamy się coraz mniej, on zawsze ma jakąś wymówke. Nie pisze prawie wcale. Jak napisze to jest cud.... Praktycznie nie mam w ogóle żadnego zainteresowania z jego strony. Tak jakby nie mam z nim pomalutku kontaktu, Strasznie mi na nim zależy, kocham go, martwie tym co się dzieję. Nie chcę go stracić. Zaczynam czuć się samotna i zaniepokojona jestem tym co się dzieje. On nigdy tak się nie zachowywał. Mam wrażenie, że coś jest nie tak... Co mam robić? Prosze doradźcie coś.... Pozdrawiam maaalinka007

zauroczenie się skończyło i/lub znalazł inną ale to tylko jedna z możliwości wiec mogę się mylić

Gość maaalinka007
Levviatan obyś się mylił....

Gość maaalinka007
Tylko jak zaczać taka rozmowe?

Gość najlepiej wprosrt spyatj
"ruchaleś ostatnią kogoś oprócz mnie? albo masz kogoś na oku"? ps.spalaś z nim? seks jest fajny?

Rozmowa będzie konieczna... Poproś go o spotkanie, powiedz, że bardzo Ci zależy na rozmowie. Powiedz mu o swoich uczuciach, o tym, że nie rozumiesz dlaczego on nie inicjuje spotkań już tak często jak dawniej. Nie oskarżaj go o nic, nie bądź złośliwa. Powiedz po prostu, że chcesz to zrozumieć, bo strasznie Cię ta sprawa męczy. Póki co nie martw się o nic. Czasem trzeba od siebie odpocząć. Jeśli się z Tobą nie kontaktuje daj mu jeden lub dwa dni luzu. Zatęskni, przypomni sobie, że kocha i na pewno się odezwie. Nie zmuszaj go do tego, by wciąż do Ciebie dzwonił i pisał. To, że jesteście w związku nie znaczy, że musicie być w kontakcie 24h/dobę... Zamiast się martwić i wściekać wykorzystaj taki wolny dzień dla siebie.

Gość maaalinka007
SJK Dzieki za rade, na prawde ma ona sens.... Obawiam się jednak, że ciężko bdzie mi wytrzymac.... pewnie przesadzam...albo bardzo się boje.... jednak nigdy tak sie nie zachowywal..

No cóż... życie we dwoje nie jest łatwą sprawą. Zrozumienie drugiej osoby też nie jest proste. O panowaniu nad swoimi uczuciami nie wspomnę... Spróbuj nie martwić się na zapas. Poczekaj aż się odezwie i bez oskarżania powiedz po prostu co czujesz. Powiedz, że nie rozumiesz zmiany jaka w nim zaszła... Trzymam kciuki :)