Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka666

kocham go!

Polecane posty

Gość anitka666

mimo że jest kryminalistą... obecnie szuka go policja nie wiem za co podobmo wiezli kogoś w bagażniku... nie odzywa sie do mnie. A ja cały czas mysle o nim i się zastanawiam gdzie jest... trwa to juz 2 tyg. Zaden inny chłopak nie bedzie taki jak on. Dla mnie był najwspanialszy na świecie a teraz go nie ma olał mnie... to najgorsze co moze byc,... nie wiem co robic wiem ze powinnam o nim zapomniec ale nie potrafie... wiem ze to głupie..

idź na topik gdzie takie jak ty płaczą za swoimi kryminalistami tam na pewno znajdziesz zrozumienie i pocieszenie

Gość skadi
dziekuj Bogu, ze sie nie odzywa - nie bedziesz dzieki temu przez niego w zyciu plakac.

Gość wiadomo ze sie nie odzywa
jak zadzwoni zostanie namierzony przez policje.

Gość anitka666
tak moze i lepiej ze sie nie odzywa ale chciałabym bardzo go zobaczyć, kocham go, kazdego innego chłopaka porównuje do niego i jak nie z nim to juz chyba z żadnym innym nie bede

kazdego porownujesz do niego? chyba zartujesz! na szczescie nie ma az tylu kryminalistow w naszym otoczeniu.

Gość anitka666
szukam w innych jego cech... zaden nie jest taki kochany dla mnie jak on.... nikt tak nie bedzie do mnie mówił..... a teraz to juz chyba koniec bo on ma mnie gdzies i to jest najgorsze.........!

Gość anitka666
i jestem pewna że nie płakała bym przez niego moze i jest jaki jest ale taki bandzior jest lepszym mężczyzną niz taki dobrze wychowany i zarabiający który póżniej napierdala swoją żone niewiadomo co .

To przecież ten Twój nap..la ludzi, a może i zabija dla paru groszy? W bagażniku to raczej wieźli gościa ukatrupić w lesie. Chciałabyś jechać w ciemnym bagażniku i czekać na śmierć?

Gość ja powiem tak ....
no tak mówią że miłość jest ślepa i bezwarunkowa ale pomyśl sobie tak na chłodno ...czy chcesz związać się z kimś takim ?...przecież w końcu policja i tak go dorwie a jeśli nie to co całe życie będzie się ukrywał ?....w końcu trafi do kicia a Ty jesteś gotowa czekać na niego ?...a skąd masz gwarancje że jak w końcu wyjdzie znowu tam nie trafi ?....i całe życie masz zamiar być sama i spędzać na odwiedzinach w kicu bo kochasz ? jak możesz chcieć być z człowiekiem który krzywdzi innych tylko dlatego że dla Ciebie jest dobry ?....bez pojęcia dla mnie

Gość skadi
"taki bandzior jest lepszym mężczyzną niz taki dobrze wychowany i zarabiający który póżniej napie**ala swoją żone niewiadomo co " a skad wiesz, ze twoj bandzior nie bedzie sie kiedys tak zachowyal? dziewczyno, ty jestes jakas zaburzona. Czy jest ci to swiadome?

Gość anitka666
nie powiem bo nie zawsze było pieknie , były chwile ze po prostu wyzwał mnie od szmat bez powodu a na drugi dzien mowil ze przeprasza i mnie kocha , zrobil mi straszne pranie mozgu , a teraz zniknał bez słowa... ale wiem ze jak by wrocil to bym mu znow wybaczyla bo tylko on jeden mnie rozumial bez słowa . Pytal mnie jeszcze nie dawno czy poczekam na niego 8lat..... nie czekałabym bo to jest duzo czasu i mysle ze bym sobie ułożyła zycie inaczej bez niego. Jest mi teraz strasznie trudno bo nie potrafie o nim zapomniec,