Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka987123

Jaki prezent na wesele ??

Polecane posty

Chciałbym dostać ekspres ciśnieniowy :) Niestety ten który mi się podoba jest drogi a z doświadczenia wiem, ze te najtańsze dość często sie psują... jednak najbardziej zadowolona byłabym z pieniędzy bo wtedy kupuję to co chcę :) Sama już wesele mam za sobą- dostałam wiele fajnych prezentów ale niestety część niepraktycznych więc dlatego stawiam na kasę :)

Gość alfabetagama
kasa,zebysmy mogli rozpoczac szybko budowe domu:)

Otoz to bo kazdy chce dostawać Kase!!! Ale wlasnie w tym rzecz ze chciala bym zobaczyc ze jezeli ktos nie chciał by dac kasy i mogli byscie sobie zazyczyc prezent co by to było??

Gość hgfhgfhg
serwis obiadowy, serwis kawowy, ekspres do kawy, komplet garnków, komplet sztućców i wiele innych tylko warunek taki, że sama musiałabym wybrać bo jestem wybredna :P

Gość szafirek....
ja bym sie ucieszyla z jakis rzeczy do kuchni ale byleby byly dobrej firmy: jakies ekspres, jakas specjalna patelnia do nalesnikow, sokowirowka, dobre noze, talerze, ladne polmiski, patelnie grillowa itp. moze tez byc ladna posciel (byle rozmiarowo dobra), reczniki. na pewno nie chcialabym dostac nic do wystroju mieszkania typu obraz czy inne kurzozbieracze.

Gość JA BYM CHCIAŁA
ja bym chciala piękna pościel najlepiej z satyny bo sama jej nie kupię szybko, beda wazniejsze wydatki albo ładny komplet obiadowy, widziałam niezbyt drogie a sliczne