Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retrolove

japan style , nowy sklep , co myslicie ?

Polecane posty

Gość retrolove

znalazłam sklep z ubraniami japan style , http://www.japanstyle24.pl czy ktoras z was miał juz z nim do czynienia ? jak wasze odczucia ? co myslicie ? pozdrawiam

Gość retrolove
wlasnie zdania są podzielone , niektorzy mówią , że ok , inni ze badziewie , a ja jestem w krpce czy zaryzykowac czy nie

mi by bylo szkoda kasy:/ ja pochodze z malego miasta ui u mnei duzo jest takich niesieciowych sklepw oferujacych wlasnie takie chinskie cudeczka....kkroj i jakos pozostawiaja wiele do zyczenia....nie stac mnie zeby kupowac takie rzeczy oo:P

Gość retrolove
no , ale tez niektorzy pisza ze jest ok . i jakoś mam ochotę się skusic , i kupic jako prezen mikołajkowy , ale wlasnie z drugiej strony boje sie ze to bedzie niewypał , i ze zmarnuje pieniadze , dlatego zalozylam ten temat

To chyba nie jest mój styl, bo jakoś średnio mi się podobają te ciuchy. Niektóre jeszcze jakoś ujdą, ale część z nich przypomina raczej stroje cyrkowe niż sukienki, czy bluzki, w których można się pojawić w sklepie, szkole, czy biurze. Ale o gustach się nie dyskutuje - jeśli komuś się to podoba, to niech w tym chodzi ;)

Gość Tim S.
bardzo niska jakość. Buble jednym słowem. Nie polecam