Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cieślik

dlaczego mezowie zdradzaja zomy

Polecane posty

Gość a dlaczego żony zdradzaja
mężów, temat rzeka heh a zaraz tu wejdzie pełno ludzi i będzie się obrzucać błotem, ale fajnie będzie się można pośmiać z wypowiedzi

Gość geeengreen
chyba masz jakies kompleksy bo nie kazdy zdradza :p a to ze Ciebie ktos zdradzil to wszystkim na kafe lata to kolo tylka

nie inaczej... dlatego nie mozna za wszystko winic jedna strone :) dotyczy to pospolu facetow i kobiet jesli ludzie w zwiazku zrozumieja znaczenie slowa przyjazn to nawet jak umilkna uniesiena , przejda przez zycie razem :) ...

madrze muwisz i masz racje wszystko da sie wytlumaczyć logocznie ale pomimo i tak to boli

skad wiesz ze boli to trzeba przezyć ja wiem bo sama to przezyłam ale wiem ze to nikogo nie obchodzi

A ja wiem skad sie bierze zdrada,przynajmniej mysle ze powstaje z braku wajemnego zrozumienia sie obu strondowartosciowania.Mam tu na mysli to facet/kobieta zdrada w tedy kiedy mu/jej czegos brakuje

Gość cieslik
tak masz racje ale to nie sprawiedliwe

Wiem o tm...sama bylam zdradzoa..potem ozod i cala szopka...nieobwiniam sie za to-poprostu zdaza sie i tyle a jaa wiem ze i tak z mojej strony wszystko se juz dawno wypalilo zanim wogole doszo do tej zdrady ze strony mojego ex meza

laleczka ale ja mam jakieś coś co nie pozwala mi poznać fajnego kogoś bo mam wstret

Gość Ewaldi
zdradzona albo zdradzony w związku - to znaczy czas odejść , związek się zakończył , ona woli innego, on chce i woli inną , zdrada = natura chce inaczej