Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stłuczka

słuczka i walniety likwidator z firmy uniqa

Polecane posty

Gość stłuczka

witam mam pytanko mialem kolizje kobieta wjechala mi w tyl samochodu rozbity zostal zderzak zaczepy zderzaka wielkich szkod nie ma...likwidator stwierdzil ze zderzak mozna pospawac a zaczepy dorobic i wycenil straty na 400zl moje pytani brzmi czy nie nalezy mi sie nowy zderzak czy likwidator ma prawo zalecic mi klejenie i skladanie zderzaka?

Gość 4thevast
nalezy CI sie noy zderzak !! nie ma klejenia spawania miales dobry caly masz miec caly

Gość za 400 zl to kupisz spokojnie
nowy zderzak do TICO . Wiec dobrze wycenil zderzak do TICO kosztuje ok 200 zl + zalozenie ok 100 zl , taze jeszcze Ci stowa zostanie w garsci !

Gość stłuczka
tylko ze ja nie mam tico mam opla tigre 99r zderzak ze szrotu kosztuje 400zl uzywka a gdzie malowanie montaz? blacharz powiedzial ze malowanie elementu 350zl

Gość devollek
Zderzak 400zl malowanie 350 montaz 100 to juz masz prawie 1000zl wiec nie mozesz sie na to zgodzic a moim zdaniem zderzak powinien byc nowy.tych czesc sie nie klej tylko wymienia

Gość kolorowydzoł
UNIQA zawsze wyplaty UNIQA najgorsza ubezpieczalnia.... ale To jedz do asoi tam napraw bez gotowkowo