Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja taka jedna

Mój chłopak był w agencji towarzyskiej. Wasi też?

Polecane posty

Gość Alicja taka jedna

Czy któraś ma chłopaka, który przed waszym związkiem, jak był wolny uprawiał seks z prostytutką?

Gość ja nie wiem po co kolesie tam
chodzą galerianki zrobią loda za majtki a za bluzke to nawet dadzą sie w anala wyruchać :P

To pech mała mi posiadać faceta, któremu wszystkie daja za darmo :P

Gość DO MI MAŁEJ
czy to znaczy, że Ty mu płacisz?

Gość tylko dziwkarze laza do burdel

Gość do mi mala
nie wiesz jak przystojni faceci byli w burdelu u prostytki np. w ramach kolezenskiego wypadu albo zeby spuscic sie dziwce na twarz i zwyzywac jak od szmat i potraktowac jak sciere w ramach wyzycia sie

Gość r423rwerqwre
Mój facet nie był, ale gdyby był - nie sądzę aby to był dla mnie jakiś problem. W końcu róznie w życiu bywa, mógł wtedy być naprawdę samotny, nie znał Cię przecież, więc o co chodzi?

Gość mala22lb
r423rwerqwre I naprawdę by cie to nie obrzydzało, że twój facet bzykał babkę, która miła 1000 penisów w cipce i tyle samo w buzi? Dla mnie to niewiarygodne co piszesz.

Gość a ciekawe czy faceci by
chcieli miec dziewczyne, ktora spala z kims za pieniadze?

Gość r423rwerqwre
a co za róznica? Równie dobrze mógł bzyknąć jakąś laskę, która wcześniej bzyknęła się z facetem który miał 20 kobiet, a każda z tych kobiet miała po 10 facetów. Chyba że chodzi Ci o względy moralne? Nie, nie jestem uprzedzona. Jak już to pomyślałabym sobie o nim że to żałosne płacić za seks, zamiast wyrwać coś za "darmo". Ale na pewno nie robiłąbym mu o to jazdy.

Gość do r423rwerqwre
skoro jestes taka liberalna to sama mialas pewnie wielu facetow i swieta nie bylas i rozne przygody mogly ci sie zdarzyc. jak kobieta jest cnotliwa i uprawiala seks tylko z milosci to przewaznie obrzydza ja mysl, ze facet byl w burdelu

Gość oko za oko baby
tak wam smieszno jak mialyscie pelno kochasiow przed mezow , a nam smieszno jak was bulwersuja wizyty mezow w burdelu zanim was poznali

ale lipa:O niech zrobi badania na hiv ... z drugiej strony tak jak piszecie 'roznie sie w zyciu ludziom uklada' ale dla mnie taki gosc stracilby u mnie w oczach totalnie...(w koncu ma sie to co chce sie miec;)) jak ktos chce z takim gosciem chodzic i mu to nie przeszkadza to nic nie stoi na przeszkodzie aby byli szczesliwi, ale jesli ma mu to kiedys wypominac (a nigdy nic nie wiadomo) ze sie stolowal u prostytuek to meczarnia bedzie... co do facetow ze chodza tam tylko po to aby sie wyzyc i pokazac wlasna domimancje bo oni placaa to rowna sie z tym ze w zyciu nie beda inni i nie wiadomo czy beda potrafili z tym 'nalogiem' kiedykowliek zerwac. (wiecie jak to jest jak sie juz czlowiek przelamie i zasmakuje)

Gość do mi mala
ale tu chodzi zeby ponizyc prawdziwa dziwke w agencji. nie chodzi o jakies zabawy w sypialni, ale o ponizenie prawdziwej prostytutki i potraktowaniu jej z pogarda, jak prawdziwej szmaty, wyzycie sie na niej

Gość ja chodze do burdelu
regularnie z kilku powodów: - dziewczyny są ekstra i za każdym razem moge miec inna blondyne, ruda, z małymi, albo wielkimi cycami... -robią wszystko na co czlowiek ma ochote - można tam wypocząć -stać mnie na to (średnio 2000 zl za noc - z drinkami i innymi uciechami)

Gość do oko za oko baby
popieram. najpierw same sie szmaca, a potem przeszkadza im ze facet byl w burdelu albo byl sponsorem studentki

Gość do ja chodze do burdelu
a chodź sobie - jak złapiesz AIDS to przynajmniej jednego palanta będzie mniej

Gość oko za oko baby
predzej taka z dyskoteki ktora "uzywa zycia" go zarazi najpierw same sypiacie z kim popadnie i faceci maja sie z tym pogodzic a jak facet pojdzie do burdelu to tupiecie nozka

2000zł za nocną imprezę i to w burdelu? Genialne. Po prostu genialne. Raz na miesiąc dajesz się oskubywać i wmawiać sobie jaki jesteś super gość, po czym po zamknięciu drzwi goni Cię rechot kurewek z burdelmamą na czele, że taki frajer popmuje im konta i pozwala im żyć. A w pozostałe dni miesiąca? Co oglądasz i na jakim portalu? :D

Gość moj chłopak był
w agencji przez niecały rok. Trochę mi głupio gdy pomyślę ile penisów miał w swoich otworach ale i tak go kocham

Gość Niewiedząca ooona
A czym się różni Klub nocny od domu publicznego?:P Tam jest tylko streeptiz? czy jak? Czy utajnione kelnerki-prostytutki? do mi mała:P

Gość ja chodze do burdelu
nie raz w miesiącu, tylko raz w tygodniu...a luksus kosztuję.... ale taka nie zabierze mi połowy domu, samochodu i nie ogoloci konta... A seks jest lepszy...o niebo lepszy...ja pracuje tylko z fachowcami...

Gość prawdziwe dziewczyny są
tylko w burdelach, wiedza o co chodzi reszta to tylko marne imitacje kobiet

Gość ja wole pładzic dziwkom
niz dac sie okradac pazernym zolzom

Gość jedenfacetzduzym
zolzy niech sobie doja marnych frajerów, goscie z kasa kupuja sa luksusowe lalki w drogich agencjach, a tanim zolzom niech gula skacze

Gość pewnie tez by chcialy
ala sa za brzydkie, nie potrafią się ruszac i nie maja pojecia jak to się robi...zal

Gość co za upadek obyczajów

Gość prostytutki sa OK

Gość Dobra prostytutka to skarb