Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabida

najglupsze pytanie jakie zadalyscie swojemu facetowi?

Polecane posty

Gość sabida

bo ja sie go wczoraj zapytalam czy kochal swoja byla tak jak kocha i mnie i powiedzialam, ze moze walisz smialo bo sie nie obraze:) a Wasze najglupsze ptania?

Gość Bella Cullen
czy lubił chodzic do przedszkola?;):D I czy bał się włazic na drzewa:D

Gość sabida
skad Wam sie takie pytania wziely:P

Gość sabida
ja to rozumiem, bo jestem nieco upsledzona umyslowa. zreszta to widac i sie z tym nie kryje :)

Gość Bella Cullen
Ile miał lat jak się po raz pierwszy całował:D Nigdy nie pytałam, nikogo:P Miałam inne, ciekawsze pytania:D teraz zapytam:D Jaka nauczycielkę lubił w szkole najbardziej, z jakiego przedmiotu:D

Gość wypytuje go o
swoje byle,jak sie lubil z nimi kochac,jak sie ubieraly,w co ubrane z nim spaly ale ostatnio przegielam...........spytalam sie jak sie depilowaly czy calkowicie czy zostawialy paseczek

Gość sabida
kobiety to jednak dziwne stworzenia:) najdziwniejsz epytanie jakie zadal mi moj facet brzmialo " dlaczego nie lubisz kebaba?" :D

Gość sabida
wypytuje go o no kochana to juz naprawde bez obrazy glupie pytania:D choc chyba rozumiem skad sie biora:) choc sama nigdy bym ich nie zadala:) chociaz moze...:P

Gość sabida
moja znajoma przy wszystkich zapytala swojego faceta czy to prawda ze jak byl w 3 klasie podstawowki to wciaz jadl kozy bo tak jego mama powiedziala:) mielismy wtedy dobry ubaw:) my, nie on:)

Gość wypytuje go o
wiem ze to sa bardzo glupie pytania ale jak juz mi przyjdzie jakies do glowy to nie moge sie powstrzymac zeby go nie zadac:p

ja myślę że najgłupsze pytanie jakie można zadać to: 'czy wyglądam w tym grubo?' 'która z moich koleżanek ci się podoba?" 'w co mam się ubrać?' - to pytanie uważam za majstersztyk :D 'jestem w łóżku lepsza od twojej byłej?' - jeszcze lepszy majstersztyk :D jak coś jeszcze wymyślę to dam znać :P acha, ja tych pytań nigdy nie zadawałam, żeby nie było :classic_cool:

Kiedy zacza sie masturbowac i w ogole to robi:O:O:O wysmial mnie powiezial,ze skad mi takie cos przyszlo do glowy:) za jakis czas sie przyznal:)

Gość najgłupsze
pytanie: czy mnie kocha? :O I był ZONK!:O

Gość a ja takie
Ja: Byles na dziwkach? On: Nie Ja: Ja tez nie :D

Gość Bella Cullen
A który facet powie Ci prawdę:D czy był w Domu uciech, czy zdradził:D Dlatego takich pytań się nie zadaje:P oj kobity, dużo musicie się uczyć:P Moim ulubionym pytaniem jest: czy jak był mały dostawał lanie i za co:P:D

"wypytuje go o - swoje byle,jak sie lubil z nimi kochac,jak sie ubieraly,w co ubrane z nim spaly ale ostatnio przegielam...........spytalam sie jak sie depilowaly czy calkowicie czy zostawialy paseczek" a po kiego Ci taka wiedza??...

Gość Lisiek
Co byś zrobił gdybym była w ciąży?;p jego reakcja była dziwna ;p

Gość sabida
to znaczy jaka byla jego reakcja?:)

Gość pixxy
ja pytałam go o wiele różnych głupich rzeczy i zawsze mi odpowiadał , czasami nie chciał ale.....odpowiadał np. zapytałam sie go które jego byłe loda mu robiły??????? no i gadał a ja..........Szlaku dostawałam

Gość lustro23
Co by sie stało jakby nie trzymał fiutka w czasie sikania? Czy podczas sikania czuc to cisnienie na członku? W koncu dał mi potrzymac i juz wszystko wiem:D

Gość dajcie linki
ja mojego kiedys sie zapytalam czy sika na siedzaco :D:D:D

Gość dobra powiem to
zapytałam czy jak siedzi na kibelku to czy wpuszcza "go" do srodka czy kladzie na desce. Popłakał się ze śmiechu ;)

Gość sabida
ja mojego tz pytalam czy sika na siedzaco:) i kurcze tez wypytuje go czasem jakie jego byle byly w lozku i za choere nie wiem po co pytam. nawet gdyby byly super ekstra i tak powiedzialby ze gorsze ode mnie:)