Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna czekolada

czy wy też macie problem ze znalezieniem pracy?

Polecane posty

Gość zimna czekolada

to już trzeci miesiąc :(

Gość znalazlam po dwoch dniach
od zlozenia cv :)🖐️

Gość no niestety
i to jaki problem, jest coraz gorzej, cholera no...

Gość glupia jakas
to sie ciesz ze tylko 3 miesiace :p:p;P

Gość glupia jakas
trzeba wybic osoby odpoowiedzialne za kryzys pozamiatac ich:p

Gość glupia jakas
my cierpimy s te gnoje sie ciesza

Gość zimna czekolada
nie wiem jak u Was w miastach, ale w Trójmieście jest katastrofa z pracą!

Gość glupia jakas
po co ten swiat jeszcze istnieje? przeciez nigdy nie bedzie dobrze

Gość
mamy, ale za mało sie staramy :(:O

Gość alfabetagama
si,yes, ja. rok.w koncu wyjechalamza granice na wakacje i po 3 miesiacach pracy tam nie musze pracowac w pl do kolejnych wakacji;)

Gość trójmiasto...
W trójmieście jest tragedia ze znalezieniem pracy, szukam od roku... poczawszy od prac bardziej ambitnych do ktorych posiadam kwalifikacje a skonczywszy na sklepach, szkolach (portiernia), przychodniach (rejestracja). Przez rok wysłałam ze 100CV rozniosłam nieco mniej. Nie dostałam ani jednego telefonu... nei zaproszono mnei na ani jedną rozmowę kwalifikacyjną. Wysłałam swoje CV na śląsku do kilku firm dla sprawdzenia co jest nei tak, na drugi dzień miałam 2 propozycje pracy!!! Trójmiasto - NIE ZATRUDNIA - no ale probuje dalej... czas na markety... :/

ale przeciez macie rozwinieta siec turystyczna,gastronomiczna,hotelarska wiec na pewno jest latwiej niz na poludniu Polski:) Tam dopiero ludzie moga narzekac:O

Gość trojmiasto...
Brzydula30 .... tez mnie to dziwilo jak zaczelam szukac pracy i nie wiem co jest przyczyna tego ze jej nie ma.... ale taki sa fakty..mieszkalam na poludnbiu polski a teraz mieszkam w trojmiescie... i nei tylko ja narzekam na brak pracy w tym rejonie.... rok czasu i ani jednej odpowiedzi.. ogloszenia sie pojawiaja... jakis czas bylam zarejestrowana w UP - babka od razu mi powiedziala, ze nie bedzie latwo, bo maja zastoj w porownaniem z zeszlymi latami...

Gość osobauderzonałomemwgłowę
witajcie, no ja mam problem. Nie wiem przy okazji kompletnie co robić już :( Nastawiłam się na wyjazd do państwa, a następnie z nieco kasy do państwa B, a siedzę 4 miesiąc w domu. Jestem załamana. Może od razu do państwa B? Polskę jak jesteście młode sobie darujcie. Powoli będzie to teren zamknięty, że tak napiszę. Ogrodzony ogródkiem. Tu nie będzie niczego powoli - ciąg dalszy Rosji. Nad tym się już nie ma co zastanawiać nawet tylko co dalej ogólnie - oto pytanie jak dla mnie :( Bo Polskę skreślcie jak nie macie znajomości - już wam nic tu nie pomoże uczciwa praca gdzieś - bez znajomości wszystko tu bez sensu, a tu już jest Czeczenia i macie się cieszyć, że nie ma wojny ogólnie i was nie zrąbali russy jak tych w Gruzji. Reszta gadki bez sensu :(

Wasze polskie piekiełko zachód wam zostawi, uważają że tu i tak nie ma niczego wartościowego. Prawdopodobnie dochodzą do tego, że poszło o głód w 1989 roku bo nic dalej nie rozumieją - patriotyzm - gdzie tu jakiś patriotyzm. No to głodu nie macie i skakajcie se z radości do góry. Kogo to więcej obchodzi? A dalej? No co... no co dalej może być. Wojny nie będzie - no to powinniście się cieszyć , świętować. Jesteście pokojowi - wasze największe osiągnięcie ostatnio, no to wojny nie macie i tyle. No i OK, czy wy to rozumiecie to inna sprawa, ale będzie pokój. Dzięki uni. A tak ogólnie to co wy w tej uni robicie? No płacicie. No to płaćcie. A reszta? I w tym wypadku moje ciche, ale stanowcze LIBERUM VETO i stek przekleństwa na Niemców bo zamiast się w spowiedzi rozgrzeszyć, to oni się z tej wojny na całym świecie rozgrzeszają i w Uni, a co oni będą jeść? Zobaczcie jakie to jest logiczne strasznie z drugiej strony :( Co te debile chcą jeść? A wy? Co - odetniecie się od hipermarketów? :( I tyle znaczycie co wasze hipermarkety i prywatyzacja już :( A ja też. I po co ja się uczyłam? I przez to się nie dam NEVER!!! Umrę na stryczku czy na haku rzeźnickim raczej, ale nie dam się :( Nawet z całym tym bezrobociem - ja go nie wywołałam. :( No ale Zachód też wam nie kazał wszystkiego se rozwalać. Kto winien? Takie powinny być OGROMNE nagłówki obecnie w polskich gazetach. A co jest?

Ja mieszkam na wsi to niczego nie znajdę bez wyprowadzki, tu na tej wsi pijaństwo chyba 40% ponad średnią krajową i w powiecie i NIE CHCĘ. Zamiast pomóc "swojej" to się z miastem na mnie zmówili. Nie chyba oszaleli. Już się jakoś tam zbieram wiecie w sobie, ale no oszaleli cholera :( 4 lata zycia mi zmarnowali. No to nie mam dzieci, rodziny, pracy, szkoły. No a ta szkoła - tam nikt nie wiedział co robi, ale zwalono , że ja jestem najgłupsza bo ze wsi. Moja matka se wymyśliła, ze mieszka w Niemczech i stosowała myślenie niemieckie - dla mnie, sama urządziwszy się w życiu po polsku. Ale w Niemczech myśli się DOBREM DZIECKA a nie dobrem rodziców. No to się mieli ONI dobrze, a ja źle. No i tyle osiągnęła bo se wybrała co jej dobre moja matka. Porody po polsku se wybrała. No i taki koniec, że ja mam życie przeklęte przez nią bo ona ma poród. A teraz popatrzcie se jak se Krupa prowokuje was. Oni se was badają - co wy wyprawiacie? Goła Krupa z krzyżem. Wyobraźcie sobie gołego Farela z krzyżem. Takiego czegoś nie robił toteż go do telewizji w irlandii wpuszczą. A Bachleda co tam będzie robić? Bo postawiła na Farela. Będzie czytać wiadomości polityczne z Polski? Kto wie? No to zostaje mieszkanie. Ale co - wynajmować będzie? ???

No wiecie co - tu jest wszystko tak zakłamane już, tak zniszczone, jak za komuny kłamstwa wszędzie tak do dziś. Jezu Chryste - z tej komuny kto nie uciekł to był IDIOTĄ. Cała ta komuna to kłamstwo i wy ugrzęźliście w tym kłamstwie PO USZY. Choć wtedy za cudze pieniądze coś budowaliście, a teraz? PLAC ZBAWICIELA. Ale wy tylko tę wiarę macie - gdziekolwiek. Ja się tu nawet nawróciłam. I co wy robicie? Zamiast mieć rekolekcje dla całego świata to wy już oszaleliście. :( A wiecie, ze np. USA buduje se mur na granicy z biedą meksykańską? I przyjdą Niemcy i was ogrodzą. Płot se tu postawią. Żebyście nie uciekali. No bo wy tylko wycieczki i wycieczki - oni to tak widzą właśnie i wsadzą was w areszt domowy. Ogródek co najwyżej dostaniecie bo to lubicie oni widzą - to macie, ale rolnictwo to nic i tego nie kapują. Tak to nawet by grało, ale zaś nie macie rolnictwa wcale. Druga Rosja i koniec :(

Bo wiecie - taka Bachleda - ona powinna zacząć od obywatelstwa US swoją karierę i miec szacunek do US bo tu coś znaczyła dzięki rodzinie w US, a tam to już się opierała na wujku szachraju. Taki drugi Wajda dla nich bo on też szabruje. Po co mu niemieckie kamery? Zresztą czy Alicja może być w jakiejkolwiek telewizji - sami powiedzcie. Ona nie rozumiała, że pojechała za kamery oskarowe Wajdy. No nie bo wcześniej pojechała, ale ... ale koniec końców za Katyń nominację dostał ten kretyn , który sie niczym nie przejmuje oni uważają, ale już go srają bo jest stary i chyba mu na starość już wali, ale co z resztą? Co z resztą oni myślą ? :(

No w sumie jednak może mu sie upiecze jeszcze temu Wajdzie. Tę nominację miał w 2007 i to tak... czy on jest normalny? No miał nominację. A ta cała Bachleda - no to najpierw była młoda i piękna myślała nie wiem co, teraz się zestarzała, ale dalej se myśli, nic tego US nie szanuje, a przecież gdyby nie to US to ona ta Polką piękną nie jest. To by własnie była...Niemką. Gdyby nie wojna. Czy ona jest normalna oni myślą. Ale to se też dojdą, że to by Austriaczką była gdyby nie Niemcy. I to im się będzie zgadzać bo oni nie rozumieją co oni sobie tyle myśli. A to wszystko jest przez GŁUPIĄ szkołę - tylko, że ona tam nie chodziła jak grała u tego Wajdy. No to co się tym tak przejęła, nie? Tam się zrobiła taka wielka. Chyba bardziej tam niż u Wajdy. Ja tam wszystko w swoim życiu na matkę i szkoły JEJ, nie moje. No to co - ogrodnictwo jest, a rolnictwa nie ma. Czemu? Tego nikt nie rozumie normalny. Kto tę Polskę zrozumie. A ja to rozumiem, że tu nie ma rolnictwa. :( Czemu tu nie ma rolnictwa? Jak uważacie :(

No w sumie jednak może mu sie upiecze jeszcze temu Wajdzie. Tę nominację miał w 2007 i to tak... czy on jest normalny? No miał nominację. A ta cała Bachleda - no to najpierw była młoda i piękna myślała nie wiem co, teraz się zestarzała, ale dalej se myśli, nic tego US nie szanuje, a przecież gdyby nie to US to ona ta Polką piękną nie jest. To by własnie była...Niemką. Gdyby nie wojna. Czy ona jest normalna oni myślą. Ale to se też dojdą, że to by Austriaczką była gdyby nie Niemcy. I to im się będzie zgadzać bo oni nie rozumieją co oni sobie tyle myśli. A to wszystko jest przez GŁUPIĄ szkołę - tylko, że ona tam nie chodziła jak grała u tego Wajdy. No to co się tym tak przejęła, nie? Tam się zrobiła taka wielka. Chyba bardziej tam niż u Wajdy. Ja tam wszystko w swoim życiu na matkę i szkoły JEJ, nie moje. No to co - ogrodnictwo jest, a rolnictwa nie ma. Czemu? Tego nikt nie rozumie normalny. Kto tę Polskę zrozumie. A ja to rozumiem, że tu nie ma rolnictwa. :( Czemu tu nie ma rolnictwa? Jak uważacie :(

Ale wiecie co - w tym 2000 to zamiast reformy urzędniczej i szkolnej miała przyjść - ostatni moment - wielka reforma rolnictwa. Czy od tego może trzeba było zacząć w 1989? Też to sprywatyzować. Te kołchozy - PGRy. To trzeba było sprywatyzować pod hasłem NIGDY WIĘCEJ PUSTYCH PÓŁEK, a tu taka lekkomyślność i co teraz? Już nawet nie kurek z ropą - tym to was wykończą bo i tak żarcia swojego nie macie. :( I czym sie tu przejąć - turystyką. No nie można się przejąć turystyką :( Bo nie i już :( i wszystko do kitu :( No ale dobra - 35 mam niebawem - kit tam. 20 jakbym miała to płacz, ale teraz bym się już matce nie dała. A za tzw. moich czasów też tylko wyjazd zostawał. Co ona widziała w tej Polsce? Ja ją miałam zbawić. Ja się tu tak popsułam jak puszka śledzi stęchniałych. A ja to miałam zbawić. No ale tu się nawróciłam na katolicyzm. Bo niby gdzie? :(

Ale dzięki matce się popsułam na normalnie nie wiem... na wilka z lasu. A nie że się nawróciłam dzięki niej. Na wilka z lasu. na wilkołaka. To po co mi taka matka wyrodna. Ani mieszkania mi nie kupiła. Obiad - obiad to se kupię bez niej jak będę mieć robotę. A nie mam. Też macie takie matki głupie? Bo ona jest głupia, wyrodna i chora na głowę - moje zdanie :( Taka wredna dziwka ze wsi - jak bratowa :( Taka Anlisa to jest :( jedynie, że nie szczeka ta moja matka. Po polsku gada. Ale nigdy nie wiem o czym :(