Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza23

romantyczny weekend

Polecane posty

Gość luiza23

chcialabym spedzic romantyczny weekend lub kilka dni z moim lubym , jakies fajne miejsce i stosunkow niedrogie, cos specjalnego - polecicie cos?

Gość mala medyyyy
wiesz kiedys tez mialam taki problem posiedzialam w necie pogrzebałam o znalazłam naprawde super miejsce , dom stoi nad samym morzem, atmosfera rozbrajajaca, nie ma sasiadów, piekny ogród, morze praktycznie pod oknem , ale pojechalismy z moim misiem i naprawde bajkowe miejsce , niedaleko koszalina , ale najwazniejsze ze nad samym morzem jakby dom stał na plaży polecam, jaknbyś chciala skorzystac podaje strone www.przymorzu.com , zajebisci wlasciciele

Gość luiza23
dzieki za namiar jesli wierzyc temu co napisane na stronie i zdjeciom to wlasnie czegos takiego szukam, na zdjecia wyglada zajebiscie, jutro zadzwonie jesli jest tak jak na zdjeciach to rezerwuje

Gość mala medyyyy
uwierz mi ze jest o niebo lepiej jak na zdjeciach , moj weekend był naprawde niezapowmiany, dodatkowo właściciele maja firme cateringowa i zorganizowali nam kolacje , to miala byc niespodzianka dla mojego misia, jedzenie pycha miejsce super, acha tak apropos od chwili tego wekeendu kazde wakacje tam spedzam , zajebiscie jak i latem tak i zima, naprawde polecam, jakbys dzwonila to powiedz ze namiar dostalas od teresy w. , moze dostane jakis rabat :)