Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KASIAMMM

MĄZ

Polecane posty

POMOCY moj mąż mnie zdradził pracuje za granicą i tam to sie stało mowi ze nie utrzymuje już z nią kontaktu ona jest już w PL zjechała przepraszał mnie i myśli że to starczy po tym wszystkim kupił kolczyki mi ale ja juz mu nie ufam i nie czuje juz tej miłośći co kiedyś do niego przyjechał i jak zaczełam jego pytać czemu dlaczego to powiedział że niewie i to przygoda romans nic wiencej ja chce rozwodu mamy 2 dzieci małych jak zaczełam mowic o niej to sie wkurzył i dostałam w twarz mi powiedział ze mnie kocha i rozwodu mi nieda chyba ze po moim trupie jak dzwoni to rozmowa sie nie klei nam on mowi kocham cie tylko i ze nic niewie moze gdzies w srodku czuje jeszcze cos do niego sama juz niewiem boje sie o dzieci bo wiem do czego jest zdolny pytał co chce na święta to mu powiedziałam gabrielle to on chyba cię wali 200 na perfum ja mu to kup dziwce i tam spędzaj święta i narazie wiem rozwód łatwo się muwi ale niemam nikogo kto by mi pomógł i mamy kredyt hipoteczny przepraszam za błedy ale niemam już sił

Gość zrób mu loda i będzie OK

Zdradzil a teraz chce wrocic ty madra chcesz rozwou,ale on grozi,ze nie da Da ci czy nie powinnas odejsc zaliczyl panienke i jeszcze jest pewny,ze cie zatrzyma przy sobie i to sila bo nie da rozwodu wiem,ze mi latwo pisac,ale taki czlowiek byl by dla mnie skreslony on zdradzil ty masz prawo odejsc i bez laski dostac rozwod

po zdradzie bardzo ciezko jest zyc da sie oczywiscie ale to juz nie to samo twoje zaufanie do niego przepadlo i nigdy juz nie powroci nic juz nie bedzie takie same zawsze bedziesz go podejzewala o kolejna zdrade

Gość Lechilewski
pomyśl dlaczego? może zbrzydłas? może Ci z pochwy capi?

czemu glupie?pod jakim wzgledem? moj gdyby mnie zdradzil to pod bogiem wzielabym pale i tak mu ta pala napierdolila ze mial by dosc wszystkiego

Gość Elwiszyje
on był tam a Ty byłaś o kilka wiotst dalej, być może on coś tam wypił z powodu samotności i wtedy jakaś kobieta również samotna powiedziała jemu , że będzie fajnie spędzić jedną noc, zdradził z powodu samotności i powinnaś to zrozumieć, znam takich którzy z powodu samotności chcieli sobie samobója strzelić mając w bankach mnóstwo kasiory zarobionej, kilki sobie strzeliło

glupie bo zamiast kopnac w dupe to chca wypaczac.gdyby kazdy facet ktory zdradzil zostal wyjabany z domu to moze by nie zdradzali.ale skoro dajecie na to przyzwolenie a po pierwsze GLUPIE bo ja uderzyl!!!powinno mu rece upierdolic.chuj zlamany

TO NIE SAMOTNOŚC JĄ TEŻ ZOSTAWIŁ MĄŻ DLA INNEJ JAKBY BYŁ SAMOTNY TO JAK PRZYJECHAŁ DO DOMU TO BY JĄ ZLAŁ A ON NAPIERDALAŁ Z NIĄ PRZEZ TEL I DUPE MI RĄBAŁ DUPEK

Gość Elwiszyje
czasem ludziska się dziwią i są zaskoczeni, że niby normalny facet a samobója sobie strzelił ale każdy kij ma dwa końce i nic się nie dzieje bez przyczyny