perłowe korale 0 Napisano Grudzień 2, 2009 biore yaz- tabletki anty, jestem juz przy 5 opakowaniu. Wszystko super, ale w tym miesiacu strasznie przeciaga mi sie okres. Widze sie z chlopakiem 2 razy w miesiacu,jutro wypada nasze spotkanie, a ja mam plamienia :( delikatne ale są ! czy to coś da,jeśli wezmę 2 tabletkę yazu na noc? czy to pomorze na zmniejszenie krwawienia/plamienia? prosze o radę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 2, 2009 przeczytaj dokładnie ulotkę, nie sądze zeby było wskazane zeby brac wieksza dawke, moze ci sie cos pokomplikowac, a nie warto miec później problemów dla jednego stosunku. Są metody na przesuniencie okresu.. poczytaj, sprawdz. Zreszta stosunek podczas okresu jest dosc ciekawym przezyciem ;) pozdrawiam. Paula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perłowe korale 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ja nie mam okresu tylko juz koncowe plamienie brazowo-czerwone.. kiedys na wizazu przeczytalam ze mozna oslabic krwawienie biorac wlasnie druga tabletke tego samego dnia.. wiem jak okres przesuwac,ale nie chcialam laczyc opakowan bo ostatnio po tym tez mialam plamienie a do tego bolaly mnie piersi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 2, 2009 czyli koncowka okresu?? jesli tak to mozliwe ze do jutra przejdzie, chociaz prawde mowiac ja zrobilabym tak: nawet gdyby nie przeszlo, załozyłabym wkładke, a kiedy byłby ten moment ze zauwazyłabym ze cos sie szykuje wyjełabym ja, zreszta przyznam sie ze nie raz mi sie tak zdarzylo, ze bez posrednio po okresie sie kochalismy, zrobilam tak jak napisałam wyzej, do tego sie 'podmyłam' przed i moj narzeczony nawet nie zauwazył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perłowe korale 0 Napisano Grudzień 2, 2009 abece - dziekuję slicznie :) tak też zrobię;) to koncowka okresu,więc mam nadzieję, że przejdzie mi do jutra wieczorem... OBY ... tylko nie wiem czy zazyc ta tabletke dodatkowo. dziewczyna na wizazu pisala, ze ginekolog jej tak zalecila przy plamieniu i jej pzreszlo... ale to jest u mnie koniec okresu nie plamienie srodcykliczne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 2, 2009 tak, tak.. duzo dziewczyn mowi, tylko wiesz kazdy w zasadzie ma inny organizm. A brała te same tabletki? w sumie to nie wiem na twojim miejscu bym sie nie zamartwiała, mezczyzna nawet nie zauwazy. a plamienie trwa jeden dzien przynajmniej u mnie, a jesli sie spotkasz jutro wieczorkiem, mysle ze powinno byc po wszystkim ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 2, 2009 wiesz jak to jest.. dziewczyny mówią, ale jesli chodzi o jakikolwiek lek to za duze ryzyko. jestes pewna ze miala te same tabletki?? zreszta u mnie plamienie trwa 1 dzien, i jesli spotkasz sie z nim wieczorem mysle ze bedzie po sprawie, ale nawet gdyby nie to serio, jesli zadbasz o higiene nie sadze zeby zauwazył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 2, 2009 sorka, napisałam 2 razy bo mi błąd jakis wyskoczył ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perłowe korale 0 Napisano Grudzień 2, 2009 masz rację, zrobię tak jak mówisz :) dziękuję Paula za rady, bardzo fajnie, że trafiłam tu na Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perłowe korale 0 Napisano Grudzień 2, 2009 wogole to plamienie nie wycieka mi za bardzona podpaske..prawie jest czysta, z rana tylko troszkę krwi. jedynie przy podcieraniu czy jak lekko wkladam palec zeby zobaczyc.. mam nadzieje,ze nie pokrzyzuje nam to plano romantycznego wieczorku.. wkoncu mamy ich tak malo w skali miesiaca :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 2, 2009 napewno nie ;) dasz znac czy sie udalo ;) 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perłowe korale 0 Napisano Grudzień 3, 2009 dobrze,napisze w sobote wieczorem:* dziękuje za rady. Buziaki i do napisania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abece Napisano Grudzień 3, 2009 czekam z niecierpliwoscia ;** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testerka3 Napisano Grudzień 3, 2009 200 ZŁOTYCH DLA KAŻDEGO NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KTO BY NIE CHCIAŁ!!!!!!!!!!! WYSTARCZY WEJŚĆ NA STRONĘ prezentodajnia.pl/?m=rejestracja&pol=255 I SIĘ ZAREJESTROWAĆ. KILKA TYSIĘCY WSPANIAŁYCH NAGRÓD PO 200 ZŁOTYCH CZEKA NA CIEBIE! WIĘC NIE CZEKAJ TYLKO KLIKNIJ I SIĘ ZAREJESTRUJ- TO NIC NIE KOSZTUJE!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach