Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Popiołkowa

Złodziejki cudzych facetów...

Polecane posty

Skąd się biorą kobiety co beszczelnie zarywają cudzych facetów? No dziewczynki ujawniajcie się na kafe opiszcie co Wami kieruje że jesteście takie podłe?

Gość rozdziewiczacz on-line
biorą się z tego , że mile panie brzydniejecie , tyjecie a robicie sie kapryśne i wymagające.

Gość jhdfnm fgjmnh
lubimy się zabawić z facetami drugiej - podlejszej kategorii na mężów natomiast wybieramy tych z wyższej półki ;)

Gość po ilu latach cie zostawil
?

Gość klopp
Skad sie biora? Sa singielkami, zaden facet nie chcial sie z nimi na stale zwiazac, wiec sa sfrutrowane na maksa i aby sie dowartosciowac zarywaja do zonatych facetow, no bo skoro one sa nieszczesliwe, to niech te zony rowniez takie beda.

Mi Panna probowała odebrac wtedy jeszcze chłopaka, on pisał do niej ze nie chce miec z nia nic wspolnego, nie dawała spokoju ja ja ładnie poprosiła aby dała nam spokoj nie dotarło. A co najlepsze ona miala tez chlopaka wiec napisałąm ostro do niej ze jezeli sie nie odczepi to jej buzie oszpece a do tego o wszystkim co pisała do mojego chlopaka opowiem jej chlopakowi. Od tej pory juz mineło 2 latka jak ani jednego smsa nie napisała. Ostaatnio była na imprezie ale omijała nas jak ognia. Do takich kobiet trzeba stanowczo. Ale jeżeli facet chce to siłą go nie zatrzymamy. Mój miał wybór został ze mna i juz 5 lat razem plus narzeczeństwo :D

Mnie mąż nie zostawił chrapie smacznie w sypialni:)ale ostatnio miałam taką sytuację w knajpie że małolata beszczelnie podrywała mojego męża i mimo jego stanowczego Nie,sama słyszałam ona nadal się kręciła aż straciłam panowanie nad sobą i powiedziałam jej wulgarnie co o niej myślę i co ma ze sobą zrobić.Wkurwiam się bo nie rozumiem skąd takie pizdusie się biorą po co to robią.Faceci zdradzają równiez te zadbane inteligentne szczupłe Pani bo takie france skaczą z cycami na wieszku po mieście i zaczepiają zajętych.

Gość ach te baby
a czemu one winne? tego, że facet wybrał inną?

Gość zgadzam sieeeeeeee
z klopp