Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olagogola

Dziwna historia...

Polecane posty

Gość olagogola

Nie czuje sie zbyt ladna,mam nadwage itp. Nie dawno poznalam chlopaka tak jakby z moich snow, idealny poprostu,o takim snilam.Po pierwszym spotkaniu przez 3 dni sie trzeslam z wrazenia:D mamy takie same zainteresowania, poczucie humoru, ciagle sie smieje, w jego towarzystwie...Teraz jestesmy para,on zarzeka sie,ze mnie kocha,chce byc ze mna na zawsze, odwozi mnie do domu, dwie godziny drogi za miastem,ale ja nawet go nie zaprosilam na kawe,bo bylo pozno.Ciesze sie strasznie ,ale z drugiej strony nie potrafie mu zauac.Bije sie z myslami co taki mily chlopak przystojny moze chciec ode mnie.On chce mnie przedstawic znajomym rodzicom,a ja sie wstydze,ze jestem brzydka;( Przede mna mial dwie inne z ktorymi sypail i ja mam obsesje,ze on nadal je kocha nie mnie itp...A on dalej swoje...Nie wiem co robic..:(

Gość taka jedna znudzona żona
przeleci cię i rzuci, w życiu nie przedstawi spaślaka rodzinie i kumplom.

Gość olagogola
skoro tak odpisujecie to sram na was, żałóje ze tu weszlam

Gość Niezbyt ladne dziewczyny
z nadwaga podobno najlepiej sie ruchaja

Gość grubalydka
nie jestes brzydka :)

Gość Uje sie nie kreskuje
Ty kurwo jebana

nie słuchaj ich! moze facet myśli głowa i nie jest typowym chamem :) może dla niego właśnie ejstes piękna?! musisz uwierzyć w siebie ! ja bardziej obawiam sie ze przez twoje leki i niska samoocenę to sie wszytko rozpadnie :!

Gość moze i sie dobrze ruchają ale
za to się pocą, mają gazy, a nawet popuszczają stolec

Gość olagogola
Ne slucham ich,a schudnac mam zamiar i wzielam sie za siebie,ale teo nie da sie zrobic w minute. Zreszta nie mam otylosci tylko nadwage i wieloybem nie jestem. Poprostu boje sie ze go strace...

Gość taka jedna znudzona żona
oczywiście , że go stracisz, w życiu nie będzie z toba, najwyżej cię wydupcy

Gość A skad ty to wiesz
Jak jestes znudzona to idz spac. Jak dziewczyna sie dobrze rucha a jej cipka ma slonawo-kwasny smak, to ma 90% szans na udany zwiazek. Jak uda jej sie zejsc o 10 kilo (olagogola - masz racje, to nie uda sie w minute, ale jak sie postarasz, to masz miesiac czasu) to jest na wygranej pozycji. A ty pewnie jestes znudzona bo Twoj facet juz dawno Cie nie rucha i dlatego siedzisz tu sama po nocach

Gość skadi
z toba tez bedzie sypial, wiec o to sie nie martw. A sa tez faceci, ktorym podobaja sie dziewczyny troche przy kosci. Widac dla niego jestes ladna i ciagle to sobie powtarzaj. Nawet mniej atrakcyjne dziewczyny ptrafia zawrocic chlopakowi w glowie, ale musisz "udawac" swoja pewnosc siebie. Inaczej podepcza cie wlasne niepokoje.