Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość augula

Pomysł na prezent dla teściów????

Polecane posty

Gość augula

Może macie jakiś pomysł na prezent dla teściów? jestem świeżo po ślubie i to pierwszy prezent dla nich, kompletnie nie wiem co może im sie przydać, spodobać... Co Wy kupujecie?? Dodam że mam dość wybredną teściową która nie lubi tandety ... i tu jest problem Myslalam raczej nad czyms praktycznym ... POMOCY

ja wiem, ze tesciowa bedzie miec gosci na swieta wiec jako prezent pieke 2 torty i je sama swiatecznie udekoruje

tez mam ten problem:/ porcelana odpada-dostala w zeszlym roku i ma tego zreszta od cholery:/ zreszta jak co roku mam ten problem:/

Gość augula
My jedziemy do nich i bedziemy sami wiec ciasta i innych rzeczy bedzie na tyle, a co do zdjec, to teście nam drukują zdjęcia bo maja znajomego fotografa ktory robil nam zdjecia wiec tez odpada.... yhhh kompletna pustka

Gość a ja nie robię teściom prazent
i mam z głowy, wogóle przestałam robić prezenty od kiedy jednego roku policzyłam ile wydałam kasy na te prezenty. Teraz robię tylko najbliższym - dzieciom i mężowi.

Gość augula
No ja pierwszy raz mam ten problem i chcialabym zeby sie ucieszyli ... tylko za cholere nie wiem w ktorym kierunku mam isc z pomyslem...

Gość żółty ząb
wiązanka i znicze

Gość augula
widelczykow i sztuccy maja pod dostatkiem ale pomysł na coś do domu był by ok tylko jakis taki fajny, wyszukany i mogl by byc dla obojga;)) czekam na propozycje ;)) z góry dziękuje za pomoc ;))

Gość jak co roku wielki problem
co roku jest taki sam porblem :P i z kazdym rokiem pomysły się wyczerpują - pościel obrus, narzuta - nie to odpada, myślę że już to kupiłaś kiedyś :P. moja mama w tym roku kupuje moim dziadko zestawy kosmetyczne ^^, są dość duże, w łądnym opkaowaniu, znajdują się tam kremy itp. ładne i praktyczne ;)

qrde,mojej do domu nic nie kupie, bo to pani domu cala geba i ma naprawde WSZYSTKO. myslalam raczej o jakims sweterku, kamizelce itp. tylko ciezko bedzie, bo ona nosi rozmiar 52...:/

mysle wlasnie, ze ubranie to najbezpieczniejszy prezent dla mojej tesciowej. czesto jezdze z nia na zakupy(w celach doradczych bo nie ma corki, tylko samych synow:)), wiec znam jej gust:)

Gość augula
o nie! tylko nie ciuchy ;))) na bank nie trafie z rozmiarem i w ogole zeby jej sie cos spodobalo ... co do recznikow, poscieli itp to kurde nie wiem czy moze byc bo po slubie zabieralismy od nich to wszystko bo ona ma tego mnostwo

Gość augula
szukam poprostu ciekawego pomyslu, co myslicie o pasku dla tescia? No i dla taty też

Gość dla tesciowej
tylko cyjanek potasu...

Gość jasdamasda
mysle - tym bardziej ze jestescie swiezymi golabeczkami :) - ze maz powinien ci w tym pomoc, on zna chyba lepiej swoich rodzicow niz ty, wiem, wiem, faceci wogole tego nie kumaja, ale ja na to znalazlam bardzo dobry sposob - albo on wymysli albo nie dostana nic, bo ja nie mam zamiaru ganiac jak wariatka jeszcze za prezentami dla nich, tym bardziej ze ja dostaje zawsze cos "niesamowitego" typu bombonierka i ramka na zdjecia, czy setny koc, dodam, ze moja tesciowa tez chcialaby uchodzic za wielka pania, nielubiaca tandety...

Gość jakajaka
wiesz co nie wiem czy spodoba ci sie pomysł ale moja mama dostała w tamtym roku na swieta taki obraz, nie wiem jak sie on nazywa:D podłączany jest do gniazdka, i w nim są różne obrazy z ciepłych krajów, przewijają sie same albo ustawiasz na taki który cie sie podoba, i słychać szum oceanu, fale cudowny prezent i Jej sie bardzo podoba moze i tesciowej sie spodoba?

Gość hhhkhhgdty
jakajaka to chyba wlasnie sztandarowy przyklad tandety....chyba autorka cos ta temat kiczu pisala nie?

Gość kicz na kiju ten obraz

Gość lemongrass
Nie wiem jaka kwota dysponujecie,ale sypne cos z rzeczy,ktore juz przerobilam z tesciami,kolejnosc przypadkowa: -samodzielnie wykonany domek z piernika,ale taki dosc duzy,z mnostwem ozdob -samodzielnie wykonane ozdoby choinkowe zapakowane w eleganckim pudeleczku -wspolna kolacja w dobrej restauracji -wspolna wycieczka jednodniowa z obiadem -album ze zdjeciami slubnymi -odcisk raczki dziecka w gipsie -kupony do ulubionego fryzjera lub kosmetyczki,do ktorych zawsze chodzi tesciowa -samodzielnie wykonana szopka -zestaw kosmetykow -wspolnie spedzony sylwester jak cos jeszcze mi sie przypomni,to napisze

Gość walnijsiewryj
wspolnie spedzony sylwester...o kur...ja nigdy w zyciu bym sobie tego nie zrobila, a ozdoby wlasnoreczne uwazam po pierwsze za kicz a po drugie za prezent na odwal sie, ja jako tesciowa wolalabym nie dostac nic, niz dostac jakiec watpliwe rekodzielo (nie uwlaczam tu absolutnie twoim zdolnosciom, ale kobieto... domek z piernika??? bez przesady!!! to nie niedorozwiniete dzieci!!!) kazdy ma inny gust i wcale nie musi sie im to podobac a poza tym prezenty, ktore trzeba miec na widoku, bo "dajacy sie obrazi" sa niegrzeczne i niegustowne

Gość lemongrass
"kazdy ma inny gust i wcale nie musi sie im to podobac" - walnijsiewryj,moim tesciom bardzo sie to podoba,bo to ludzie, ktorzy przeskoczyli juz poziom materialnych prezentow (z prostego wzgledu-maja wszystko i na wszystko moga sobie pozwolic) i bardziej ciesza ich rzeczy,ktore sami wykonalismy albo wspolnie spedzony czas... nie kazdy tesc czy tesciowa to wiesniak z wiochy czy miasteczka 30tys mieszkancow, ktorzy po pierwsze nie potrafia sie zachowac,po drugie dostaja po raz setny obrus,posciel,reczniki,wino czy co tam jeszcze takze,sama walnijsiewryj

Gość augula
dzięki za pomysły, a więc tak, sylwester - boże broń!! na żadne ozdoby nie mam czasu bo pracuje, dziecka nie mam rączka odpada hmmm obraz ten ruszajacy sie dostala moja mama wiec tez odpada - jej sie bardxo podoba, tesciowej hmmm - nie sądze ;)) ehh chciałabym dobrze wypaść i nie zrobic sobie siary

Ja nie jestem jeszcze mężatką, więc nie mam takich problemów, ale pomagam czasem wybierać prezenty dla teściowej mojej przyjaciółce i zawsze znajdujemy coś ciekawego na tej stronie: http://www.sklep.rosenthal.pl/ Rosenthal jest bardzo znaną i raczej ekskluzywną marką, więc zawsze robi wrażenie. Co więcej, masz tam do wyboru porcelanę za kilka stówek, a także świeczniki czy inne dodatki zamykające się z stówce, więc zdecyduj ile chcesz wydać i zerknij sobie :)