Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu wymyślić

Męczy mnie to,że nie mam żadnej pasji..

Polecane posty

a ja mam jakies tam swoje pasje, lubie jezdzic na rowerze! jak tylko robi sie cieplo to znikam na caly dzien ;) lubie czytac ksiazki, malowac! muzyka, film.. takie niby zwykle zainteresowania, ale dla mnie sa one moimi pasjami :)

Gość ja tez nie mam pasji
taaa obcowanie ze swoimi "pasjami" tylko w kompie to faktycznie marna podroba pasji, a nie ona sama ;)

Gość chcesz taniej pasji szachy
tudzież inna gra planszowa, karciana itp. Koszt szachów jest niewielki (3 zł za najmniejsze), koszt nauki też - w bibliotekach znajdziesz mnóstwo podręczników. Jeśli tylko masz dobrego partnera do szachów to nie znudzi Ci się latami (jeśli nie masz w necie zagrasz z ludźmi początkującymi lub mistrzami).

Gość ja tez nie mam pasji
ja jezdze na rowerze caly rok, nie tylko jak jest cieplo. Ale to nie jest moja pasja :D Lubie ogladac filmy, lubie muzyke, ksiazki lubie. Lubie to co wiekszosc. Ale lubie to. To sa rzeczy bez ktorych moglabym sie obejsc gdybym musiala. Nie pochlaniaja mnie calej ;) Znaczy no jak czytam to wiadomo, ze jestem pochlonieta wtedy fabula ale tego nie moge nazwac pasja ;)

sklejam je klejem na goraco,specjalnym pistoletem do kleju.grosze to kosztuje.maluje zlotym sprayem tylko trzeba ladny odcien znalezc:)ciesze sie ze sie podoba:)to co wkleilam to akurat z netu,ale sama robie identyczne.nic trudnego.w zasadzie to bardo proste wzory,mozna robic o wiele bardziej skomplikowane:)

Gość a co lubisz czytać
jakich autorów? Może to niezły punkt wyjścia.

Gość aksjomat55
Dziękuję za odpowiedź kochana:) Jeszcze mam pytanko,gdzie można dostać ten pistolet i klej?i jaki to klej? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić,że ten klej tak dobrze trzyma.... Fajny pomysł na odstresowanie sie,dzięki jeszcze raz. Aha a ten spray to do czego ma być? Jeśli chodzi o mnie to mam wiele zainteresowań ale nic tak całkowicie mnie nie pochłania,wszystko po trochu w zależności od humorku.:) Te zainteresowania są dość specyficzne i nie mam z kim ich dzielić

mysle ze mozna go kupic w kazdym sklepie z materialami budowlanymi.a klej jest sprzedawany w takich laskach i najlepszy jest ten do drewna,jest bardzo mocny.dlatego klei sie nim szybko i trzeba uwazac bo jest goracy.nie wiem z jakiego mista jestes,jesli z poznania lub z warszawy to idz do bricomana bo najtaniej:) a spray?hmm nie zastanawialam sie nigdy do czego ten spray:D chyba taki zwykly do malowania po murach:D zycze powodzeni bo zajecie jest na prawde mile i efektowne. lece do szkoly:( pa pa:*

Gość co by tu wymyślić
jestem coraz bardziej przygnębiona tym faktem;/ ale mam dzisiaj refleksyjny dzień :( Próbuje wyobrazić sobie swoje życie za 10, 20 lat i myśle,że będe frustratką bez pasji;/ będe pracowała na siłe i zawsze z łaską chodziła do pracy. Myśle,że byłabym szczęśliwa tylko wtedy jak bym prace pogodziła z pasją (której zresztą niemam) cały czas mysle mysle i nic mi nie przychodzi do głowy;/ zal

Gość co by tu wymyślić
artefakt diabła- Twoje prace są naprawde imponujące!!! :D