Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiat nalezy do facetów

wiecie dziewczyny czemu macie gorzej od facetów

Polecane posty

bo wy jesteście najładniejsze między 16 a 24 rokiem życia potem to już flaczejecie i nikogo nie podniecacie a facet to staje się prawdziwym facetem dopiero po 25 roku życia i nawet jak będzie o siebie dbał to po 40 może być fajne ciacho

co prawda mnie sflaczał już w wieku 25 lat ale jestem jedynie wyjątkiem potwierdzającym regułe:)

pojawiaja się pierwsze sfrustrowane tą prawdą podszywaczki nie bede pisał nic wiecej w tym topicu wiec możecie sobie odpuścić

na koniec dodam tylko że lubie podobnie jak polański, młodą krew, z tym że wole chłopców:) nic więcej nei pisze. to ostatni post sfrustrowni podszywacze!

a ja dodam, że jest dziewczyną i mam26lat, a wyglądam na 20ścia ...i nie narzekam na zainteresowanie , choviaż mam męża hehe:) żyć nie umierać!! :)

I efektem takiego myslenia, jak u Autora jest to, ze pozniej zarywaja mnie osobniki pomiedzy 30 a 40, wygladajace jak stare pierdziele, a przekonane ze sa adonisami i chcace w tym mylnym przekonaniu wyrwac sobie "studentke" za jaka mnie biora :o

normalnie nienormalna Ty już w poprzednich postach na kafeterii popisałaś się swoim poziomem... Rozumiem, że jak komuś podobają się trzydziestki, a jest kilka lat młodszy, to oznacza, że jest "nieobdarzonym przez los chłopaczkiem"... Cokolwiek to znaczy.

Gość faceci sa najbardziej
sprawni między 17 a 25 rokiem życia a potem zaczyna im flaczeć. Ja tam lubię młode, męskie ciała, faceta po 30-tce kijem bym nie tknęła.

Gość flakiem wstuł
to dlaczego ja mam 32 lata i każdy się za mną ogląda i ciągle słyszę komplementy? nie ma to jak suche statystyki

Gość powiedział levviatan o
niezwykłym powodzeniu :D

Gość flakiem wstuł
mam to gdzieś co sobie myślisz,ja wiem jaka jest prawda,boli cię to?

Gość hehehehehe popieram autora
wiadomo że są wyjątki ale jednak generalnie to o napisał autor w 95% przypadków to prawda a najlepeij to właśnie widać na przykładzie takich kwok po 30 jak na tym forum, zazdrościcie młodym ich jędrnych ciałek i nawet nie potraficie sie do tego przyznać. Wmawiacie sobie ze jesteście ładniejsz niż przed tem żal!!!!