Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sopel_lodu***

Powinnam sie czepiać czy nie?

Polecane posty

o sorry za szybko poszlo :) chodzi mi o to ze moj facet bez porozumienia ze mna zaplacil rodzicow rate za samochod (prawie 800zl), maja oddac nam kase po 10-tym. Jesli byloby to jednorazowe to ok, nie mam nic przeciwko. ale chodzi mi o to ze w zeszlym miesiacu tez za nich placilismy (mieszkam z facetem, wynajmujemy razem mieszkanie, oboje pracujemy zeby byla jasnosc). Denerwuje mnie to bo tesciowka sie zawsze szczyci tym jak to ona swietnie gospodaruje pieniedzmi.. a tu prosze, nie starcza im od 1-go do 1-go. W dodatku namawia nas na duze wesele (bo i tu cytat - ona chce sie wybawic) i niby ma nam dac na nie czesc kasy - 8 tys. I co..ten kredyt tez bedziemy za nich placic? mamy niezaplacone raty za studia, leca nam odsetki - bo moj M musial wyslac na konto mamusi te 8 stow! :O

nie chce sie z nim klocic o kase ale to chyba nie jest normalna sytuacja.. zwlaszcza ze babsko nie chce isc do pracy i utrzymuje ja maz..

Gość jak wział ze swojego konta
to możesz moooo co najwyżej pauke wyglancować :P 🖐️

Gość zdzirson orencz
znajac siebie, zrobilabym awanture. tak, masz prawo sie wsciec.

to bylo tak - dzwoni jego mamuska, cos tam gada o on "juz ci wysylam, zapomnialem, 770 tak?" no to ja juz wkurw.. bo mnie o tym nie uprzedzal. Skonczyl gadac a ja pytam co to za kasa. A on mowi, aha zapomnialem ci powiedziec, mama mnie prosila zebym zaplacil ich rete za samochod, chyba nie masz nic przeciwko?" powiedzialam tylko suche "nie" bo wiedzialam ze i tak zaplaci.. zreszta u nas temat tesciowa to tabu (jego mamuska..bo on wie ze jej nie lubie). No i on do mnie "cos nie tak? chyba ci sie to nie podoba". Mowie ze ok, ale szkoda ze mi nic nie powiedzial. Ze mamy raty za studia i leca odsetki itd.. i ze widocznie jego mama nie umie sie rzadzic kasa skoro wzieli tyle rzeczy na kredyt i pozyczaja od nas co miesiac" Facet sie wkurzyl i powiedzial ze jak moze pomagac rodzinie to to zrobi. Ja na to "ok, koniec tematu". Pozniej mnie prosil zebysmy sie nie klocili o kase, wygarnelam mu jeszzce o tym weselu i skonczyla sie rozmowa. Zła jestem na ta babe..

Gość taaaa znam to
ja mam ten sam temat w domu bez przerwy... rodzice faceta doją go...

Gość to ty wychodzisz za maz
????