Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nimika18

siadanie- pomozcie //

Polecane posty

Witam! :) mam pytanie dotyczace maluszka w 8 miesiacu :)... moja coreczka za tydzien konczy 8 mc i chce bardzo siadac podnosi lezac na plecach wysoko glowka ale jak jej pomoge albo ona zlapie do podtrzymania sie rece to siada i szybko rzuca sie do tylu jak by specjalnie... a jak chce ja trzmac za plecki aby nie przewrocila sie to sie denerwuje i zaczyna plakac i to samo jest jak sama sie przewroci i lezy... czy to jest wporzadku zachowanie czy cos jest nie tak ?? martwi mnie tez ze jak ja biore pod paszki to ona zgina nozki i nie chce dotykac podlogi... troche mnie to niepokoi... prosze o odp. pozdrawiam:* Ewelina

Zginanie nóżek - naturalny całkiem odruch. Jesli chodzi o siadanie, nie martw się moja mała usiadła dopiero w 9 miesiącu. Oczywiście dla spokoju ducha, radzę iść do ortopedy dziecięcego :)

no tak tylko mnie niepokoi to jej zucanie sie do tylu poniewaz wyglada to jak by ona nie miala na to wplywu i strasznie sie denerwuje przy tym :(:( jak by nie wiedziala co sie dzieje ;/ Musze najpierw zmienic lekarza malej zanim pojde z nia bo teraz to jest poprostu pomylka :( jak pojechalam z nia bo miala zatwardzenie i chcialam wejsc na zdrowa strone no bo po mam wchodzic i narazac (zwlaszcza teraz) dziecko na grype itd. jezeli to tylko brzuch i nie chcialy mi otworzyc i kazaly wejsc na chora strone jak wzielam wizyte domowa to lekarz sie wyzywal i powiedzial ze to przeze mnie ze jestem zla matka i mala sie zajmuje dziezkiem :( jak to jest najwazniejsza osoba w moim zyciu a ona mi takie cos mowi ;/;/ dlatego tutaj to wszytsko pisze bo narazie nie moge do lekarza isc ;/;/