Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elephant

rozmowy w toku

Polecane posty

Gość elephant
ta, i tyle razy ja ta antykoncepcja zawiodła....Prosze Cie....

Gość dopiero teraz wlaczylam
teraz czytam na programie tel. że ta pierwsza kobieta z 10 dzieci obarczyła tą najstarsza opieką nad młodszym rodzeństwem, cholera nie oglądałam od początku i nie wiem co ta jej córka na to, elephant wyjaśnisz mi?

Gość elephant
ta córka w wieku 15 lat była zmuszona do odebrania porodu swojej matki i wydawała sie byc zadowolona

Gość elephant
dalej bez komentarza

najgorsza była ta ostatnia, wdowa. Dzieci zapierdalają za granicą, żeby wykarmić dzieci swojej matki, zal. Na ich miejscu złamanego grosza bym tej kurwie nie przysłała

a ta "fryzjerka" trochę przesadziła z wypowiedzią, że woli brac zasiłki niż pracowac, bo w pracy zarobiłaby 600 zł... i lepiej żeby jej syn przysyłał pieniądze na życie.. (a jej dzieci już odrośnięte od ziemi są)

Gość obtuse
Rozmowy w tłoku to program dla specyficznej grupy odbiorców. Były już na ten program skargi, że promuje pedofilię, że audycje nie nadaja sie dla dzieci i nastolatków, a sa nadawane w godzinach kiedy dzieci moga to obejrzeć. Dzisiejszy program to pikuś w porównaniu do programu w którym wystepowały panie, które opowiadały, że miały juz około 300 partnerów seksualnych, mają takie a takie dewiacje itp. Ciekawe kto w TVN i dlaczego promuje taki program....

Gość dopiero teraz wlaczylam
a propos do tej ostatniej fryzjerki to ta jej córka miała ambicje, chciala isc na medycynę ale nieee bo trzeba jechac do pracy i zapier***ac szkoda mi jej