Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jego Ekscelencja

Czy kobiety lubią samotników?

Polecane posty

Gość Jego Ekscelencja

Którzy nie mają przyjaciół?

Gość ja juz Cie lubie
niesamowite...ja mam dokladnie taki sam dylemat... tak sie potoczylo w moim zyciu ze nie mam przyjaciol moze tych prawdziwych tak, ale sa po za granicami polski nawet nie mam za wiele kolezanek, mimo ze sama jestem kobieta to nie ufam im... potrafia byc wredne falszywe, i chcialabym by ktos mnie zrozumial.... ze sa tacy ludzie jak ja... samotnicy,... pozdrawiam Cie serdecznie

juz ja cie rozumiem- rozumiem o czym mowisz i zgadzam sie... tylko jest jeszcze taka sprawa- czy samotny jest z wyboru czy dlatego ze nie radzi sobie z innymi, a jesli tak to co jest tego przyczyna. jest cos takiego jak niezalezna osobowosc i to mi sie bardzo podoba. jednakze nie bylabym sklonna zainteresowac sie kims kto jest niezaradny w spolecznestwie :)

Gość Jego Ekscelencja
Są. I pewnie są to często wartościowi ludzie. Pozdrawiam również!

Gość Jego Ekscelencja
Depeche, a jaka jest różnica? Samotnik raczej "nie radzi" sobie w społeczeństwie, bo ma taki charakter. Nie pasuje do społeczeństwa.

Gość dzidzetta
nie przepadam za ludzmi ktorzy znaja pol miasta - wiekszosc takich znajomosci to tylko takie na pokaz. nie potrafilabym jednak byc z kims kto nie ma doslownie zadnego kolegi.

Gość ja juz Cie lubie
owszem, jestesmy watrosciowymi ludzmi:) ja bardzo roznie sie od pozostalej czesci spoleczenstwa jakbym urodzila sie nie w tym czasie co trzeba mnie ten swiat przeraza, nie ufam ludziom... nie czuje sie dobrze w tym swiecie...miedzy ludzmi... oczywiscie sa wyjatki ale towarzystwo musi miec to cos w sobie bym dobrze sie w nim czula:)

roznica jest. sa ludzie ktorzy po prostu nie maja potrzeby przebywania z innymi i tak im dobrze, co jest kwestia osobowosci, czesto bardzo ciekawej. a sa tacy ktorzy sa po prostu niezaradni zyciowo i ich samotnosc wynika bardziej z braku podstawowych umiejetnosci spolecznych niz wyboru.

Gość
W dzisiejszych czasach ciężko o prawdziwego przyjaciela :o

Gość dzidzetta
a chcialam jeszcze dodac ze brat mego meza nie ma doslownie zadnego kiolegi (mial jednego ale tamten ma teraz dziewczyne wiec sie rzadko widuja). to przyklad strasznej dupy wolowej ktora we wszystkim musi opierac sie na mym mezu. na szczescie teraz po mojej interwencji maz zaczal sie nieco opedzac od niego wiec szwagierek w niektorych sytuacjach musial sie nauczyc radzic sobie sam.

Gość Pogadaj z fachowcem
"samotnik" - fajnie brzmi. Niektore kobiety moze to troche krecic... Co to za jeden? Co sie za tym kryje A moze ma ciekawa osobowosc. W ten sposob nakreca sie ich wyobraznie, no bo rozpalic babska ciekawosc to spory sukces. A potem..... Potem bywa bardzo roznie....

Gość Kamecha a czy
Mowil Ci ktos, ze jestes bezczelna tepa baba?

Gość nastepna madralaaaaa
xymena - a ironie umiesz dojrzec?

Gość no to masz problem ze soba
widocznie do tej pory zachowywales sie jak facet. coz, teraz przypominasz babe z zachowania.

Gość nudnooooo tuuuuu
xymena - pewnie, ze nie dostrzegasz odwracania kota ogonem, bo sama jestes baba i masz to w genach:D a nie daj boze, zeby sie ktos do Ciebie przyczepil, nie?:D