Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość definitive_

Typ kobiety - KROLOWA SNIEGU.

Polecane posty

Gość definitive_
ano, zalezy:)

Gość Królowa sniegu królewna
Ja jestem takim typem kobiety. Tzn jestem tak postrzegana, jestem powściągliwa, nieufna w stosunku do obcych ludzi, przez co uwazana czesto za wyniosłą. Nie jestem zbyt wylewna i długo trzeba zabiegać o moje względy i przekonywać mnie, że mogę zaufać. Ale jak już zaufam, to potrafię być ciepła, troszczyć się o mężczyznę i jestem bardzo stała w uczuciach. Na dodatek wyglądam, jak Królewna Śnieżka hehe, włosy prawie czarne, jasna cera (ale nie blada) ;) mnie osobiscie taki wizerunek troche utrudnia zapoznawanie nowych ludzi, ale moze tez dlatefgo, ze jestem trochę niesmiala tak naprawde.

Gość definitive_

Gość takie kobiety są
potw.to co napisała Królowa Śniegu ;) często ludzie nas tak postrzegają ale życie uczy i mówi,nie oceniaj powierzchowności ;) Ja tez tak mam ,że jak zaufam to taka przylepa jestem, pieszczoch,troskliwa i w ogóle taka fajniusia cieplutka ;-)

Gość tez krolowa sniegu
Ja jestem w gruncie rzeczy bardzo ciepłą osobą, delikatna i bardzo wrażliwą, lubiącą czułości, psoty, pieszczoty. Ale większość ludzi ma mnie właśnie za taką 'królową śniegu'. A ja .. jestem po prostu strasznie nieśmiała.

Gość takie kobiety są
no czyli sie potwierdza,że nie taki diabeł straszny ...:) takie z nas czekoladki z nadzieniem, trzeba wgryźć się aby do nadzienia dostać :)

Gość tez krolowa sniegu
ale mało kto chce się wgryzać, przynjamniej w moim przypadku

Gość takie kobiety są
mam jeszcze jedną teorie ;) trzeba poczekac na prawdziwego mężczyzne,który naprawdę się nami zainter. ,taki lubi wyzwania ale nie do momentu wgryzienia i posmakowania nadzienia ale i dalej i dalej ...a czas ,własnie czas pokarze co z tego się narodzi :) Oto ja romantyczka niepoprawna ;)

bmblondyn "zdarzyło mi się spotkać jedną taką "królową śniegu" znajomość trwała 2 godziny i wypite dwie kawy w poznańskiej kawiarni." To twardziel jesteś. Ja taką odwiozłem do domu już po pól godzinie i jednej kawce. Potem napisała mi smsa z pytaniem jak wypadła, kretynka ;-).

Gość takie kobiety są
kto to napisał tak o randamanie??? ;-)

Gość definitive_
czyli teraz wychodzi na to, ze takie kobiety wcale nie sa najgorsze;)

Gość tez krolowa sniegu
z tego co wyczytałam to inne kobiety uwazaja ze takie kobiety nie sa najgorsze - faceci wręcz przeciwnie :P

Gość definitive_
bo nie ma facetow w tym stylu :P a kobiety sa i to chyba wiele (wbrew pozorom). poza tym mezczyzni lubia napalone panny o ktore niekoniecznie trzeba zabiegac tygodniami:P

Gość cron
"z tego co wyczytałam to inne kobiety uwazaja ze takie kobiety nie sa najgorsze" bo nie muszą się obawiać konkurencji "poza tym mezczyzni lubia napalone panny o ktore niekoniecznie trzeba zabiegac tygodniami" czyli ciąg dalszy opowieści "facet to świnia"

Gość definitive_
nie napisal mtego:) facet to czlowiek, przede wszystkim:)

Gość cron
nie wierzę jednak facet to też człowiek, kto by pomyślał ;)

Gość definitive_

Gość takie kobiety są
:)

Gość takie kobiety są
tak własnie analizuje.... i temat na, którym nie ma wulgayzmów itp chamstwa co może oznaczać ,że na kafe zaglądają tez normalni ludzie :) czyż to nie miłe ? :)

Gość takie kobiety są
no tak ,raczej nikt nikogo nie stara się obrazić :) ludki wymieniają poglądy ;-)

Gość definitive_
jak sie macie krolowe sniegu?:P

Gość no nie normalnie
wątek o mnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość definitive_

Gość definitive_

"czy wolicie jednak panie, ktore od poczatku staraja sie o was, zabiegaja o wasze wzgledu, chca sie ciagle przytulac, potrzebuja pomocy itp" ja bym to zdanie jeszcze przedzielila!!!!!!!!!! czy wolicie takie, ktore sie o was staraja czy takie, o ktore wy sie staracie, a one lubia byc przytulane i potrzebuja waszej pomocy (bo same sobie nie poradza)????

Gość definitive_
dobra to przedzielam to zdanie;)

Gość MissSnowGirl
Nie jestem typowa Królowa.. Kokietuje.. Ubieram sie z lekko wyzywajaco, nie odkrywam wszytkiego, ale nosze obcisle jeansy i zawsze podkreslam talie ( jestem wiolonczela 99/81/100 ) uwielbiam patrzec faceta w oczy, nawet jak przechodze kolo nich na ulicy, fajnie sie wtedy zawstydzaja.. :D WIem ze to nie wyglada na krolowa, ale teraz powiem dlaczego nia jestem :D Nie zakochuje sie, ja sie bawie.. Ciagne przyjemnosc z tego ze wprowadzam ich w zaklopotanie.. Od 3 lat kolega chce sie ze mna umowic, a ja zawsze go wyciagam w pole :/ bo ja tego nie potrzebuje od Niegy, wymagam od Niego zeby pisal do mnie zebym mogla sie nim bawic.. Troche sie wkurzam, ale podobno to pociaga facetow, nie umialabym chyba byc inna :/ a bez facetow nie wytzymam..

Gość definitive_
chyba nie powinnas tak traktowac swojego kumpla, bo wychodzi na to ze sie nim bawisz:(

Gość Wizard
Takie kobiety sa bardzo pociagajace tym bardziej ze trudno czegokolwiek sie o nich dowiedziec :D kazdy facet lubi tajemnicze laski a nie takie z ktorych czyta sie jak z otwartej ksiazki :D (moze tego nie wie kazdy, ale tak jest :D) Krolowa Sniegu to nie tylko zimna laska ktora nie wyraza uczuc, ale przede wszystkim babka bez uczuc. Zazwyczaj glowne cechy krolowej sniegu to: -egoizm, -cynizm, -oschłość, -niedostępność emocjonalna, -opanowanie, -interesowność, -pragnienie pieniędzy, -brak uczuc/minimalizacja uczuc, -manipulowanie innymi, -makiawelizm. Krolowe Sniegu sa tym bardziej sexowne gdy sa ladne :D Ale zazwyczaj krolowe sniegu wchodza w zwiazki z facetami ktorzy sa im do czegos potrzebni :( Krolowa Sniegu to szczyt interesownosci, najpierw ci naobiecuje zeby cie wykorzystac, a potem zostawi... mialem tak, bo udalo mi sie poderwac krolowa sniegu (na 2 tygodnie) - zrobilem dla niej wiele rzeczy, a potem zalatwila to na zimno: zostawila mnie. Ciezko to przezylem, ale potem sobie obiecalem ze juz nigdy nie bede sie interesowal takimi dziewczynami :/ a i tak dalej mnie do nich ciagnie :D Podsumowanie: fajna, chlodna, stanowcza laska przyciagajaca facetow - chce ich tylko wykorzystac, a potem moze zostawic bez zadnych skrupulow... :(

Gość Zona Johna
ja jestem taka królowa;) I z urody i z zachowania. Ale nie jestem imna...Może nieco nieśmiała;) Ale dzisiaj posłałam Mojemu Kochanemu gorące spojrzenie:) bardzo długie:) No i się uśmiechnęłam👄;)