Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Placeb0

JAK ZROZUMIEĆ FACETA?

Polecane posty

Proszę Pani, Panienki, Dziewczyno, Narzeczono, Kobieto, Żono i wszystkie inne kobiety. 1. Jeżeli sądzisz, że jesteś gruba, to najprawdopodobniej jesteś gruba. Nie zadawaj mi takich pytań, odmawiam odpowiedzi. 2. Jeżeli czegoś chcesz, to wystarczy o to poprosić. Postawmy sprawę jasno: jesteśmy prości. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem też nie działająa. Po prostu powiedz czego chcesz. 3. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, że otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć. 4. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli prosze o podanie mi chleba, to nie mam namyśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, że nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomowien czy żalu. My jesteśmy naprawde prości. 5. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie o czym myśle, bo przez 96.5% czasu myśle o seksie. I nie, nie jesteśmy opetani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jesteśmy PROŚCI. 6. Czasem nie myśle o tobie. Nie szkodzi. Prosze przywyknij do tego. Nie pytaj o czym myśle, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów. 7. Piątek, sobota, niedziela = żarcie = kumple = piłka nożna w telewizji i piwo = tragiczne maniery. To coś takiego jak księżyc w pełni. Nie do unikniecia. 8. Zakupy nam się nie podobają, i ja nigdy nie będe ich lubić. 9. Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam. 10. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. 11. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Powtarzam raz jeszcze, jesteśmy prości. Skąd ci przychodzi do głowy pomyłs, że pomogę ci wybrać z twoich 30 par, te która najlepiej pasuje? 12. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE są doskonale akceptowane, bez znaczenia na jakie pytanie. 13. Jeżeli masz jakiś problem, przychodz do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodz się użalać jakbym był jakąś twoją przyjaciołką. 14. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza. 15. Jeżeli powiem coś, co może być zrozumiane w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje, że będziesz nieszcześliwa czy zmartwiona, wiedz że mam na myśli to drugie. 16. Wszyscy mężczyzni znają tylko 16 kolorów. Śliwka to owoc a nie kolor. 17. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? I poza tym jak się to pisze? 18. Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również. 19. Jeżeli cię pytam co się stało a ty odpowiadasz "Nic", wtedy ci wierzę i jestem przekonany że wszystko jest w porządku. 20. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie? "Mozesz być pewna, że gdybym cię nie kochał, nie byłbym z tobą. 21. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek: Weź to co najprostsze. MY JESTEŚMY NAPRAWDE PROŚCI!!!

Gość stare ale jare
Jeszcze podaj źródło, bo teg9o od cholery krąży w necie, a BABY ZNAJĄ TYLKO KAFETERIĘ JAKO WYROCZNIĘ! to jest sama staaarraaaa prawda, ale niestety do kafeterianek galerianek nie dotrze i tak i tak

Gość prosty faceet
Czytac baby! Bo same madre rzeczy tu pisza!!

Punkt dodatkowy: 22. Kiedy się na mnie wściekasz i krzyczysz, mam ochotę rozszarpać cię na kawałki. A za pięć sekund chciałbym się z Tobą kochać. To nic, że nie rozumiesz dlaczego. Ważne, ze też Ci się to podoba. Porozmawiać możemy potem. :p

Gość nie strzelaj boooolwersa
2. Jeżeli czegoś chcesz, to wystarczy o to poprosić. Postawmy sprawę jasno: jesteśmy prości. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają . Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem też nie działająa. Po prostu powiedz czego chcesz. W 46 % owe prośby zostaną zignorowane. 🖐️))

Gość wszystko na temat czytac baby
ignoruja FACECI, a nie MEZCZYZNI, poza tym ten CAALLLYY tekst jest starszy niz kafeteria, niz nasza klasa, niz gg i inne. STARSZY i dotyczy NORMALNYCH DOROSLYCH LUDZI, a nie tych gowniar i szczeniakow z dzisiejszych czasow:D nic dziwnego, ze wiele wam sie moze nie zgadzac. bo takich ludzi dzisiaj do porozmawiania NIE MA. a tutaj na kafe widac az za bardzo, ze nie ma, a tesknicie za takimi.

Gość JA WIEM JAK ZROZUMIEC
trzeba mowic wprost. to cala tajemnica. on wie, co sie dzieje i wie, o co wam chodzi. problem polega na tym, ze wy same nie wiecie, czego chcecie i o co wam chodzi...

Gość zestresiana cebula
yyy ale bełkot no co ty autorze

Gość tretre
I baby się zawsze muszą radzić innych w sprawie facetów. Same nie potrafią podejmować decyzji. :) Zawsze muszą się najpierw poradzić :) Czy faceci tak robią - raczej nigdy :) Słuchają siebie i wiedzą czego chcą.

Gość pewnie ze sie radza
po to zeby sie przyczepic, jak cos nie wyjdzie. "bo ty mi kazales", ale to, ze sie normalnie o rade zapytaly, to juz nie pamietaja:D i nie w tym nic zlego, ale zeby sie potem nie pluly o byle gowno.

Gość tretre
I same nie potrafią rozmawiać ze swoimi partnerami. Jak jest jakiś problem, to przedyskutują go ze wszystkimi wokół, ale nie z partnerem. ;)

Gość DOKLADNIE TAK WLASNIE JEST
Bo ty mnie nie sluchasz bo ty nie jestes moim przyjacielem bo ty.. bo ty..... bo on jest lepszy bo on to bo on tamto...... MALO TEGO! ONE NAJPIERW WCHODZA NA KFE i UZBROJONE W WIEDZE MADROSCI I INNE RADY IDA NA ROZMOWE, BO JUZ MAJA WTEDY gotowe slowa. ale zwyczajnie powiedziec "kochanie, mozemy pogadac chwilke? mam problem i chcialabym z toba porozmawiac". to NIE POTRAFIA. NAJPIERW NAOKOLO, a potem do fecata, ktory nie dosc, ze nie zdazy sobie w glowie poukladac, bo sie W OGOLE rozmowy nie spodziewa, to jeszcze one maja pretensje, ze icj sie nie slucha, jak zaczna strzelac jak karabin i nie dadza chwile pomyslec. a potem wchodz an kafe i mowia, ze "zrobilam jak mi radzilyscie i w ogole nic to nie dalo". i sie okazuje, ze ma palanta, tepaka, ktory nie umie rozmawiac, nie kocha jej i inne brednie. ale najpierw trzeba sie nakrecic, a potem isc do faceta. spoko. jakie to dziwne, nie? najpierw jestes "przyjacielem", WSZYSTKO CI MOWI BABA, ale jak sie juz z nia zwiazesz, to nagle WIESZ O WSZYSTKIM OSTATNI. :D ale oczywiscie zaufanie i inne bzdety to tak tak, jak najbardziej. i czy te baby nie sa glupie?

Gość albo w ogole nic nie wiesz
dowiadujesz sie juz pozniej, ze ma kogos innego od dawna. bo ufales i wierzyles i byles za dobry.

Gość gf5f45g45gf45gf45gf
okokw4m0v404vm5543v0yvy5mhtyj hj j jrutrutrutr

Gość robinia12345
boskie :D

Gość dokladnie do faceta wprost i j

Gość ma sie rozumieec
Czytac baby, analizowac i zapamietac!!!

do DOKLADNIE TAK WLASNIE JEST u mnie bylo zupelnie na odwrot, nigdy nikoo nie pytalam o zdanie, zadnej przyjaciolki sie nie radzilam, bo uwazalam ze problemy w zwiazku powinno sie rozwiazywac z ta wlasnie osoba, a nie wszystkimi nnymi. zawsze mowilam wprost o co chodzi. a on, wrecz przeciwnie, wszystkie nasze problemy rozgadywal ludziom i sie "radzil", wiec to on robil jak baba-jak rzekomo twierdzicie

Gość sun6 wspolczuje
alw chociaz Ty sie jak prawdziwa kobieta zachowywalas. gratulacje szczere:)