Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muflonicca

Nie przeżyję psychicznie tegorocznych świąt

Polecane posty

Gość muflonicca

Mój dziadek umiera w szpitalu:( Mój kochany dziadek. Czuwałam cały dzień przy nim. W nocy również będzie nasza rodzina. Gdy tylko słyszę jakąś kolędę albo widzę świąteczne reklamy to mi się chce płakać. Zawsze było na 7-ro w domu. A teraz? Co to za Wigilia? Co to za choinka z prezentami? Boże... już nigdy nie usłyszę śmiechu dziadka, nie przytuli się do mnie. Nie zniosę tego. Święta już nigdy nie będą takie same. Moje życie już nie będzie takie same

Gość Ups...........................
Wiem co czujesz mój tata też parę lat temu zmarł na 2tg.przed Wielkanocą i Świąt też można powiedzieć że u nas nie było.Współczuję.

Gość muflonicca
ale z ciebie chory psychicznie człowiek tylko współczuć takiej wrodzonej głupoty

Gość Ups...........................
Ten Mario albo w życiu jeszcze nie stracił kogoś bliskiego lub stracił już wszystkich i mu z rozpaczy mózg się zlasował.

Gość muflonicca
chyba tak nie ma nic gorszego niż człowiek który nie potrafi współczuć w takiej sytuacji

Gość muflonicca
bo czekam aż ktoś mi pomoże sobie poradzić z tym psychicznie! może ktoś się ze mną podzieli podobną historią bo człowieku świat mi się wali;/ chwalę się? to po prostu moja bezradność

Gość muflonicca
zwalaj stąd psycholu nie podoba ci się temat to tutaj nie pisz jesteś chory psychicznie żal mi ciebie

NIE PRZEJMUJ SIĘ CHAMSKIMI WYPOWIEDZIAMI MOJA BABCIA UKOCHANA DZIŚ MIAŁA POGRZEB A MNIE NAWET NIE BYŁO NA NIM