Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lanzarotka

W lipcu 2010 zostanę mamą ...

Polecane posty

Gość Lanzarotka

Mam 25lat. Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży... teraz to jakiś 6-7 tydzień. jutro idę na pierwsze usg. To była klasyczna wpadka, ale chcę tego dziecka, czuję się gotowa do macierzyństwa. Z ojciem dziecka ogolnie sytuacja nie jest "różowa",. Tzn. jesteśmy razem, ale on jest przeciwny temu dziecku... I w zasadzie dopiero teraz wyszło jakim jest człowiekiem, a spodziewałam się czegoś zupełnie innego po nim. MOże jeszcze coś w nim się zmieni jak oswoi się z sytuacją.A ja tak chciałabym cieszyć się tym wszystkim... Ale widocznie inny los jest mi pisany

Gość kaska7811
hej mialam podobna sytuacje !! mam 25 lat i moja coreczka za dwa tygodnie ma 2 latka!! cala ciaze bylam sama on byl w wojskuu i nierozmawial wogole na temat dziecka!! a jak sie mala urodzila to powiem ci tyle ze jest jego oczkiem w glowie oddal by za nia zycie a my jestesmy chyba najszczesliwsza para na swiecie a niebylo najmniejszej szansy ze bedziemy razem !! wiec trzymam kciuki za was!! i gratulacje czeka cie najpeikniejszy okres w zyciu jak sie dzidzius urodzi !! niecofnela bym czasu za nic w siecie !! buziaki

Lanzarotka!!! Ciesz się tą ciążą bo twoja dzidzia na to zasługuje!! Nie daj sobie osłabić radości przez partnera!! Poza tym radość bywa zaraźliwa, pamiętaj o tym. Mężczyzna pewnie kompletnie nie wie co o tym myśleć bo nie był przygotowany a niestety jest słabszy od ciebie i nie potrafi zaakceptować sytuacji. Może martwi się jak to teraz będzie. Ehhh, jak zwykle faceci w takiej sytuacji myślą tylko o sobie i o swoich lękach a o tym że ty też je przeżywasz i że to na ciebie spadnie trud ciąży to już im do głowy jakoś nie wchodzi:). Myślę że powinnaś skupić się na dziecku i na tym żeby całość razem wzięta (czyli łącznie z facetem) jakoś grała:), daj mu się oswoić z tematem i nie narzucaj nic bo to odniesie odwrotny skutek. Wiem jak to wszystko brzmi (jak pieszczenie się z facetem i cackanie) ale myślę że w odpowiednim czasie odbijesz to sobie na nim;D. Powodzenia