Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz bliżej święta hoł hoł ho

Kafeterianki i prezenty świąteczne SONDA

Polecane posty

Niech się wypowie kto chce, jestem ciekawa: 1. Jaką kwotę zamierzasz przeznaczyć w tym roku na prezenty świąteczne? 2. Co kupujesz mamie 3.tacie 4.bratu/siostrze 5.mężowi/żonie 6.narzeczonemu/narzeczonej 7dzieciom 8.dziadkom 9.czy przygotowywujesz jakiekolwiek potrawy na świąteczny stół? Jeśli tak to jakie? 10. czy zmuszony jesteś brać kredyt na wydatki świąteczne?jaka suma Z gówy dziękuję:)

Gość ksiazke piszesz
?

może jednak ktoś się wypowie?:)

Gość no co ty swieta ida
1. Jaką kwotę zamierzasz przeznaczyć w tym roku na prezenty świąteczne? 2. Co kupujesz mamie perfum lub wode toaletową 3.tacie wódke dobra 4.bratu/siostrze nic 5.mężowi/żonie dostanie mpr4 6.narzeczonemu/narzeczonej 7dzieciom pieluchy;) 8.dziadkom nic 9.czy przygotowywujesz jakiekolwiek potrawy na świąteczny stół raczej nie ? Jeśli tak to jakie? u rodzicow i tesciowej swieta wiec darmocha:) 10. czy zmuszony jesteś brać kredyt na wydatki świąteczne?jaka suma mamy kase:)

Gość nie kupujemy sobie prezentów
a właściwie każdy kupuje sobie to na co ma ochotę ja z mężem w tym roku kupimy sobie zmywarkę - wydamy ok 1800 zł jedna córka z zięciem kupi sobie sobie telewizor plazmowy druga jeszcze nie wiem, przyjedzie to się pochwali... Wnukom prezenty kupią rodzice, mieszkają daleko, widzimy się z nimi 3-4 razy w roku, rodzice bardziej wiedzą co im trzeba i o czym marzą. Wigilia tradycyjna, o obiadach świątecznych jeszcze nie myślałam, czekam co dziewczyny sobie zażyczą. Część produktów przywiozą ze sobą, część kupię dokupię... Kredytu nie bierzemy...