Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kobietki - najlesza waszym zdaniem metoda antykoncepcji dla 23 latki ??

Polecane posty

Gość

chce zaryzykowac wkładke ( spiralę ) ale nie konsultowalam sie jeszcze z ginekologiem :/ nie wiem czy jakis sie zgodzi na te metode w moim wieku - to swiadoma decyzja nie boje sie powiklan i tak nie zamierzam miec dzieci :)ale chce metode o najmniejszym rawdopodobienstwie powodwania tycia.. :/

Gość to zainwestuj w gumki
a nie okaleczaj się. Tyje się od jedzenia a nie od tabletek... Tabletki anty zażywam od 8 lat i ważę 45 kg

Gość
zamerzam wczesniej zrobic badania hormonale i jesli zapewni mnie ze idealnie dobierze mi tabletki to moze zaryzykuje bo plastry np spowodowaly tycie :( ja mam sklonnosci teraz juz waze idealnie i nie mog przez wzgląd na prace pozwolic sobie na dodatkowe kg. dlaczego zaraz okaleczaj ?? nie msi byc spirala tak szkodliwa !!

Gość
hej miktwicej nie podpowie nic ??

Gość jak nie rodziłaś
to jest duże prawdopodobieństwo uszkodzenia organów wewnętrznych. przez spiralę Poszukaj metody która będzie powodowała jak najmniejsze szkody dla twojego zdrowia a nie przejmujesz się przede wszystkim tyciem.

jest takie coś jak Nuva Ring - jakos tak się nazywa. maleńka wkładeczka wydzielająca hormon. Skuteczność tabletki a bez skutków ubocznych. Zapytaj swojego gina o to. to nowe dość jest

Gość najlepsza matoda
to szklanka wody zamiast, albo klasztor i gromnica