Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra wyrządziła mi krzywde

Siostra urodziła dziecko mojemu mężowi

Polecane posty

Przez 6 lat nie wiedziałam że była w ciąży , po prostu oddała swoje dziecko do adopcji. Gorsze jest to że powiedziała mi z kim ona ma to dziecko z moim mężem. Jej syna zaadoptowali nasz brat ze swoją żoną , ani brat ani jego żona nie mogą mieć dzieci , więc ten chłopiec spadł na nich jak grom z jasnego nieba. Teraz jestem wściekła , wyrzuciłam męża z domu i zażądałam rozwodu . Ani jego ani siostry nie chce , wiecej widzieć na oczy. Ja mam z tym łajdakiem dwie córki .

Gość to nie siostra wyrządziła ci
krzywde tylko facet Rozkochał ją w sobie skurwiel :O

Czyli ona według Ciebie jest niewinna , dobrze ukrywała ciąże w rodzinie wszyscy mnie okłamywali a ja teraz mam jeszcze się nad siostrą litowac. Teraz rozumiem dlaczego ona tak często w tamtym okresie do nas przychodziła , po prosi gziła się z moim mężem.

Gość matuśko
ludzie nie piszcie,ze siostra jest bez winy 50% jeje winy!wspólczuje ci naprawdę a z siostry fajna sucz :o

Gość wyklnij ja z rodziny
oczywiście, że siostra winna i tylko ona, to, że ją rozkochał to nie znaczy, że musiała od razu dawać dupy. On nie powinien brać ale jakby mu nie dała to by nie wsadziła, proste. Dlaczego zawsze wy winicie facetów, że zrobią np. dziecko. Przecież oni robią jak im kobiety dadzą. No i co, wspaniale mieć rodzeństwo. Widzisz jakbyś była jedynaczką to nie miałabyś takiego problemu z siostrą.

Gość nuassss
zawsze tak bylo i będzie, że faceci to zdobywcy i że dla nich najważniejszy jest seks, a jak durne baby i rozkładają giry nawet szwagrowi, no to wiecie co, skop jej dupy i wygoń z domu

Gość i tak nie wiadomo o co chodzi
a jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o kasę

Ja nie chce mieć nic wspólnego ani z nią ani nawet ze swoim mężem . Najgorsze w tym wszystkim jest to że brat i jego żona są jej wdzięczni i nawet nie mają do niej żadnych pretensji a ja przez 6 lat nie znałam prawdy o tym dziecku. Teraz boje się o swoje córki bo najchętniej to zabroniłabym im kontaktu z ojcem :( Tylko wiem że nie ma prawa tego robić

Gość nic dziwnego ze sa wdzieczni
dala im dziecko ktorego oni nie moga miec chyba nie masz do nich pretensji?

Szok, przykro mi naprawdę..wina leży po obu stronach, dobrze zrobiłaś - takich rzeczy się nie wybacza, to już szczyt bezczelności i egoizmu był z ich strony, w dodatku jeszcze kłamstwa.. dla mnie oni by umarli.

Teraz nawet nie wiem co powiedzieć rodzicom na temat rozwodu . Dla mamy to bedzie przykra niespodzianka , tym bardziej że w jej rodzinie nikt się nigdy nie rozwodził . Ja drugiej szansy napewno już mu nie dam.

Gość prowokacja na 100 procent
ale niezła 6/10

Chciałabym żeby to była prowokacja , niestety nie , jestem tak na nich wściekła że nie umiem sobie teraz z tym poradzić. Sama ze sobą a prawde mówiąc ze swoim mężem nawet po rozwodzie bede musiała się spotykać bo jest ojcem moich dzieci :(

Gość hg hg
tytul powinien brzmiec: Siostra urodzila dziecko mojego meza mojemu bratu

Gość hg hg
a raczej: naszemu bratu

Gość hg hg
I NA CZYSTO: Siostra urodzila dziecko mojego meza naszemu bratu

Nawet nie wiem jak ona może patrzeć mi w oczy , brat i jego żona wiedzieli o tym i nic mi nawet nie powiedzieli , teraz bede musiała z nimi na ten temat porozmawiać dlaczego przez tyle lat mnie okłamywali :(

jakie chamstwo. Facet to facet wiadomo jaki potrafi byc,ale żeby siostra siostrze zrobiła coś takiego,ojej to niedopomyślenia

Sama mi o tym powiedziała , twierdząc że nie może już wytrzymać . Najpierw powiedziała mi o tym że spała z moim mężem a potem że urodziła mu dziecko . To był szok dla mnie jak się o tym dowiedziałam .

Gość UWAGA KOSMICI ATAKUJĄ
PROWOKACJA - 5/10

Jedna ma 10 a druga 8. Tak , tyle czasu wytrzymała a teraz już nie mogła . Teraz ona nawet swojemu dziecku chce powiedzieć prawde . Jeśli chodzi o córki to nie mam prawa nastawiać ich przeciwko ojcu , i przez to nawet po rozwodzie bede musiała spotykać tego człowieka .

No tak nie masz prawa,pomimo tego co jest między wami to jest ich ojciec... a to dziecko niech zostawi w spokoju lepiej...

Gość oj kochana
ciesz się z tego właśnie sie dowiedziałaś że twoje dzieci maja rodzeństwo:) co w rodzinie to nie zginie. dziecko jej i męża siostry za to wychowuje je wasz brat, wszystko w rodzinie co się martwisz!!!!!

Mam się cieszyć z tego że moja siostra puściła się z moim mężem i urodziła jego dziecko . Chyba sobie żartujesz , czuje się upokorzona :( i na dodatek oszukana też przez własnego brata .

Gość essmmaaa
a twoj brat nie ma nic przeciwko, jak twoja siostra powie temu dziecku kto jest jego mama i tata?...przeciez to wprowadzi totalny chaos w rodzinie!...twoj rodzice wiedza kto jest prawdziwym ojcem i matka dziecka?

Rodzice nie mają o tym zielonego pojęcia , siostra z naszym bratem i bratową do tej pory to ukrywali . Ciekawe tylko jak ja to wytłumacze swoim córkom? :(

Gość essmmaaa
a twoj brat nie ma nic przeciko, ze prawda wyjdzie teraz na jaw...przeciez bedzie cierpiec jego dziecko i twoje corki.....i moze wasi rodzice, jak sie dowiedza prawdy