Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra wyrządziła mi krzywde

Siostra urodziła dziecko mojemu mężowi

Polecane posty

Gość siostra wyrządziła mi krzywde
Napewno jest temu przeciwny , tylko że moją siostre pewnie to nie obchodzi że skrzywdzi tyle osób . Dla rodziców to napewno bedzie cios :(

Gość to wspaniałą masz siostre
wyrazy współczucia 🖐️

Gość dla mnie nawet gorsze jest
chyba oddanie dziecka do adopcji niz sama zdrada, co to za baba ?! jak mozna w takim klamstwie zyc i w takim szambie - o brata tez sie tyczy. wspolczuje takiej rodziny

Gość do tej powyżej
Przecież jej brat dał dom temu dziecku, więc pewnie jest wartościowym człowiekiem! nie oceniaj go przez pryzmat jego własnego siostry :O

Gość lilijka 000
czy ja wiem czy wartosciowym?! skoro wiedzial, ze to dziecko jest owocem zdrady! z jednej strony doczekal sie dziecka, ktorego bardzo pragnal (wiec kierowal nim egoizm- pozytywny ale jednak egoizm) ale z drugiej oklamywal wlasna siostre i siostrzenice! to zbyt pokrecona sytuacja. ciekawe jak czul sie twoj maz widujac tego chlopca! w koncu to syn, ktorego nie mial :O poza tym dobrze zrobilas wyrzucajac go z domu! badz dzielna 🌻

Gość eryhko
Ten "wspaniały"człowiek myślał tylko o sobie.Dziecko wziął -ok ,ale prawdę mógł wyznać jedno z drugim się nie kłóci.A Ty autorko postu wyskub mężusia z kasy przy rozwodzie na maksa ,niech buli do utraty tchu.I oczywiście rozwód z jego wyłącznej winy!!!!!

Gość naprawdę wierzycie że to
nie jest prowokacja?:O

Gość gosija
oj oj nie lubie zdrady ...... tym bardziej w rodzinie :/ ja nie rozumiem jak oni mogli Ci to zrobic? Jak mogli za Twoimi plecami sie pie****yć ? Wina jest po oby stronach, ale prawda jest taka, ze jakby nie rozlozyla to by nie wzial! ("Jak suka nie da to pies nie wezmie") Jest mi bardzo przykro z Twojego i Twoich corek powodu! Zycze duzo szczescia i zebys wybaczyla siostrze, bo gdy wszystkich Ci zabraknie, moze okazac sie ze to ona Ci zostanie :) Pozdrawiam

Gość jdiiiiiiiiiiiiiiiiii
coś nie wierzę w tą historyjkę

Gość co za zenujace komenty
oczywiście, że siostra winna i tylko ona, to, że ją rozkochał to nie znaczy, że musiała od razu dawać d**y. On nie powinien brać ale jakby mu nie dała to by nie wsadziła, proste. Dlaczego zawsze wy winicie facetów, że zrobią np. dziecko. Przecież oni robią jak im kobiety dadzą. No i co, wspaniale mieć rodzeństwo. Widzisz jakbyś była jedynaczką to nie miałabyś takiego problemu z siostrą. ten jest dobry buehehehehehe. Widac ze to jakis polmozg pisal :D Ty chyba nie wiesz co i jak. Jak pies nie bedzie bral to suka nie bedzie dawala i tego sie trzymajmy:D Frajer chcial pomaczac to se pomaczal a teraz niech spitala. One sa siostrami i jakis tam frajerzyna ich nie rozdzieli bo predzej czy pozniej sobie wybacza a tego frajera pognaja gdzie pieprz rosnie:D A ten polmozg to chyba wychodzi z zalozenia ze byle brudas rozwali nogi to trzeba korzystac bo jak daja to sie bierze buehehehehehehehe Fu takimi wlasnie brzydze sie najbardziej. Takimi szmatami meskimi co sie qurwia z kim popadnie. Obrzydlistwo.

Gość bukaa
Oj, przestancie usprawiedliwiać męża, że jak dawala to wziął. Czy wasi mężowie to takie zwierzęta, że piep* się z każdą, która ma ochotę? Nie rozumiem, dlaczego zarzucacie bratu egoizm. Czy on sobie to dziecko u siostry "zamówił"? Zaszła w ciążę, chciala oddac do adopcji, więc on skorzystał. I nie dziwię się, że zachował wszystko w tajemnicy, bo same widzicie, jaka burzę wywołało wyjawienie prawdy.

Gość no to sper
"chłopiec spadł na nich jak grom z jasnego nieba" to chyba trochę nie takie powiedzenie. Droga autorko zanim wymyślisz prowokacje to najpierw troszkę poczytaj bo wyszło głupio.

Gość do co za zenujace komenty
żenująca to jesteś ty razem z tą siostrą, tak, mała niunia nie wiedziała co robi, a może jej tak podrzucić kolejnego szwagra

Gość ciekawe_hmm
ale sciemy he he jak w brazylijskim serialu ha ha ha

Gość urraaaa
urrraa

Gość załóżmy że to prawda
Co byście zrobiła gdyby siostra wycieła wam taki numer? Jeszcze Twój brat wychowuje jej bekarta? Ja bym zerwała z nimi wszystkimi wszelkie kontakty a moje dzieci napewno odsunełabym od ich przyrodniego brata!

Gość moda na sukcess
odcinek 20999

Gość do załóżmy że to prawda
ZABIŁABYM!

Gość DAroraro
to mogę Ci tylko pogratulować siostry...,bo przecież o mężu to nawet szkoda gadać...:( 15 000 zł w miesiąc !!! Jak? -jest to sposób udowodniony matematycznie,wejdź na: http://chomikuj.pl/WSZYSTKO_ZA_FREE i przekonaj się,że było warto poświęcić minutę czasu na wejście na tą stronę!!!

Gość popasssss
a co masz nadmiar pieniędzy i rozdajesz, szukasz jeleni, to raczej nie tutaj, znajdź w swojej rodzinie

Gość no i dobrze że oddała dzieciak
a

Gość jak mozesz miec do brata
pretensje za jego dobre serce? ta zdrada to pewnie nie jest wina ani twojego meza , ani siostra ALE TWOJA!

Gość ffffffffii
Bardzo Ci wspolczuje, dwie tak bliskie osoby Cie zawiodly.... Tez bym się od nich obydwu odciela, nie chcialabym miec z nimi nic wspolnego. Trzymaj sie prosto, czas leczy rany, albo chociaz je zabliznia.

Gość nie odtrącaj brata
Twoje dziewczynki też powinny zaprzyja

Gość nie odtrącaj brata
Twoje córki też powinny zaprzyjaźnić się bliżej ze swoim bratem, w końcu są rodzeństwem! :) 3mam kciuki

Gość dobrze że tylko tak ta histori
a się skończyła :D

Gość na stos z nimi
na szmatę nie ma rady, jest w stanie nawet własną rodzinę zniszczyć, oby takie suki zdychały w bólu, a mam obok, z żonatym ma dziecko i dobrze o tym wiedziała, że ma żonę

Gość wina leży głównie po stronie
Twojej siostry, jak suka nie da to pies nie weźmie. Mężczyzna ma prawo to seksu z kim chce a kobieta musi miec szacunek do samej siebie