Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek do odwołania

Chyba poznałem kobietę odpowiednią dla siebie

Polecane posty

Hmmmm...stary...laska ma w tym wieku jeszcze fiu-bździu w głowie i pewnie po pewny czasie się rozejdziecie :o Ale póki co-korzystaj na maksa :)

Gość Meliissssaaa
Powodzenia :) Daj ogłoszenie na kafe ze poszukuje tej jedynej ;) 😍

'laska ma w tym wieku jeszcze fiu-bździu w głowie' woooooooooooooooooooooooooow facet, przesadziles zawsze dodaj 'wiekszosc' ;) generalizacje bywaja szkodliwe.

Gość czego chcesz jej uczyć prawik
16-letni dziewica dla 26-letniego prawiczka? w takim wieku to ty chyba żony szukasz zmień rewir z gimnazjum i liceum na galeirę

Gość z zasadami...
Widzisz prawiczku... a ja jestem 25-letnią, ponoć atrakcyjną dziewicą z zasadami i wykształceniem, ale nikogo nie szukam, bo jestem zbyt wrażliwa (itp) a wiem, że to by bardzo utrudniało sprawę, jeśli nie nawet uniemożliwiało bycie z kimś. Nie chcę nikogo dodatkowo obarczać sobą i swoimi problemami, wystarczy, że sama ze sobą się zmagam. Poza tym, jak widzę, co się teraz dzieje w związkach, to umacniam się w swoim postanowieniu. Cóż, są i poważniejsze problemy, nie ma co czekać na kogoś, kto odmieni nasze życie, tylko trzeba nauczyć się żyć samemu ze sobą... (nie mówię, żeby być outsiderem). A Ty Prawiczku nie poddawaj się, jeśli naprawdę chciałbyś znaleźć dziewczynę z zasadami, to powiem Ci, że jest jeszcze sporo takich (znam je), które chciałyby "niedoświadczonego" chłopaka z zasadami, a jakoś nie mogą na takiego trafić :) To tylko kwestia czasu i cierpliwości, ale najlepiej się tego wszędzie "nie spodziewać" ;) Pozdrawiam wszystkich, tych sparowanych, jak i "odparowanych" ;)

Gość tak kwesia czasu
"Ty tylko kwestia czasu" - jasne, facet ma juz 26 lat, co robił do tej pory, dlaczego nie rozejrzał sie za dziewicą w wieku 20 lat?

Gość bo o dziewice w wieku 20 lat
trudno. dlatego pewnie spotkal dopiero dziewice w wieku 16 lat. bo starsze to juz z penisami mialy kontakt

Gość tak kwesia czasu
Chodziło mi o to, kiedy on miał 20 lat. Wtedy mógł szukać jakiejś 18-latki. Teraz za późno trochę. Na pewno są dziewice po 20-tce, ale niekoniecznie on musi na taką trafic.

Gość nie od razu Rzym zbudowano
Może dopiero niedawno dojrzał do związku?! Lepiej, żeby się całą młodość "zabawiał" kosztem dziewczyn? Tak przynajmniej wie czego chce i nie wybiera dziewczyny "z braku laku..." byle tylko nie być samotnym. Z resztą 26 to nie jest tak dużo!!! Ile par się rozstaje lub bierze rozwód przed 30-tką! Myślicie, że tak łatwo postawić granicę? Lepiej przecież rozważnie podjąć decyzję, gdy już się psychicznie dojrzeje, związki ok. 30 są o wiele trwalsze niż te ok. 20 roku życia :] A dziewic w wieku 20-parę lat jest sporo, tylko że te zwykle są wierzące, co niektórym przeszkadza, ale jesli tak, to ich problem :) Poza tym, tu chodzi bardziej o miłość niż typowe "dziewictwo", jak naprawdę jakąś pokochasz, to inaczej będziesz na to patrzył, chodzi o to, że wiele osób popełnia jakieś błędy w młodości (bo np. myślały, że to TEN, chciały być tylko z jednym całe życie) i potem żałowały, ale nauczyły się na błędach i mają zasady. Też kiedyś tak patrzyłam na chłopaków, gdyż sama jestem dziewicą, ale teraz trochę inaczej do tego podchodzę. Patrzę na to jakie chłopak ma SERCE i czy uczy się na błędach, czy można mu ZAUFAĆ. Czasem troszkę bardziej doświadczeni ludzie mają więcej mądrości i rozumu niż ci niedoświadczeni przez życie, którzy mają zbyt wysokie mniemanie o sobie i brak pokory, przez co są bardzo trudni i egoistyczni, więc nie potrafią zbytnio dbać o dobre relacje w związku. Życzę mądrych decyzji :)