Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biała dama bezbarwna

Proszę o jakieś rady

Polecane posty

Gość Biała dama bezbarwna

Przez swoją naiwność,dałam się zmanipulować i teraz nie wiem czy jest psychopatą,czy schizofrenikiem,nie wiem,ale on zaczął mnie niszczyć. Przewlekle choruję,dosyć poważnie,są łzy,jest ból,a on jego rodzina próbują wykorzystać te fakty przeciwko mnie.Chora sytuacja.W pewnym momencie znajomości zaczął odwracać kota ogonem,że jakoby to ja nim manipuluję.Wie,ze jestem uczciwą osobą,ale jakby na siłę stara sie mnie wykoleić.Dla mnie jest to nie do pomyślenia.Jak dzwoniłam do niego,nie odbierał,tylko jak on dzwoni,to wręcz wymusza samym tym faktem odebranie.Już niby dwa razy jego numer zmieniał właścieciela...A jak pisałam mu życiowe smsy,żeby coś zrozumiał,to robi ze mnie cytuję "umysłowo chorą babę"Wczoraj z kolei poinformowano mnie,że jego numer przejęła jakaś firma.Przecież to jest chore i jeszcze strasza mnie proskuraturą.Prosżę o jakąś pomoc,bo pierwszy raz mnie coś takiego spotkało i nie umiem odnalezć się w tej chorej sytuacji,a widzę do czego zmierza ten czlowiek. To trwa od 14 miesięcy,ale dopiero klapki mi z oczu spadły...

Gość o.l.i.v.i.a
Jesteście małżeństwem? Jeśli nie to po co utrzymujesz z nim kontakt ?