Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnaaa

dlaczego jestem taka beznadziejna

Polecane posty

Gość beznadziejnaaa

moj wady: cienkie siwe wlosy ciagle przyklapniete proste jak druty niepodatne na ukladanie plaska glowa z tylu czego nie moge zatuszowac bo mam liche wlosy zez mikroskopiny biust mase celulitu na udach i biodrach ktore sa za szerokie

Gość włosy zafarbuj
ale skoro jesteś siwa , to znaczy że masz zmarszczki i więcej niż 40 lat

Gość włosy zafarbuj
skróć do ramion ew do ucha.

Gość beznadziejnaaa
wlosy mam do ucha ale i tak wygladaja smetnie. nie mam 40 lat zmarszczek tez na szczescie nie mam moze troche tych mimicnyxh. wlosy farbuje ale szybko odrastaja niestety. farba zle na nie wplywa

Gość beznadziejnaaa
w dzisiejszych czasch to co w sercu schodzi na drugi plan. ci z ladniejszym wygladem maja wieksze szanse w zyciu. a jesli oprocz tego sa dobrzy to juz wogole

Gość kup coś na wzmocnienie
włosów i nie chodzi o jakieś srakie odżywki , tylko o zioła mikroelementy , zmień dietę zacznij spożywać potrawy zawierające odpowiednie mikroelementy i witaminy. Możesz włosy obciąć na krótko , może Ci podpasują ?

Gość beznadziejnaaa
lykam na ograglo skrzypowite skrzyp max maxskrzyp vitapil i cala mase podobnyh, efekt taki ze losy rosna szybciej co akurat jest zle w moim przypadku bo po 10 dniach od ufarbowania widac odrosty. wlsoy nie sa rzadkie tylko cienkie a to sprawa genetyki niestety

Gość cienkie włosy
mają przeważnie blondynki , na bank możesz coś z Tym zrobić . Zrób sobie badania krwi .

Gość tzn coś aby były
mocniejsze , może nie będą jak z reklamy ale na 200% da się coś zrobić.

Gość najważniejsze to
mieć chęci , to już masz więc możesz pracować nad sobą . ćwiczenia fizyczne na zgrabną pupę , ujędrniające piersi , zmiana fryzury , inne ubrania , możesz wszystko . Tylko czasu nie cofniesz :D

Gość beznadziejnaaa
badania mam ok. wlsoy to sprawa genow odziedziczylam po matce tylko ona ma lekko krecone a ja mam proste jak drut. i te tabletki i tak nic im nie pomagaja nie zmieniaja grubosci wlsoa niestety. kiedys jeszcze sie ludilam ze cos sie zmieni . cuda niewidy maseczki odzywki naturalne herbatki z pokrzywy skrzypu pluknki aloesowe, maseczki z rycyny nafty kosmetycznej i tp i efekt zerowy

Gość beznadziejnaaa
ladne wlosy to 3/4 urody. majac brzydkie wlsoy mozna stwac na glowie a i tak bedzie sie gorzej wygladalo od kogos kto ma ladne grube wlosy

Gość beznadziejnaaa
cos zrobic mozna ale u mnie to i tak nie przynosi zadnych pozadanych efektow. uloze na szczotce na piance wychodze z domu i po 10 minutach mam przyklapniete posklejane straki

Gość beznadziejnaaa
akurat mam zznajomez pieknymi wlosami i akurat widze ile one daja. tuszja wszzelkie mankamenty twarzy. ladna twarz a marne wlosy i tak wyglada gorzej niz ciut brzydsza twarz i ladne wlsoy

Gość podszywacz z coolami
Jak twoje koleżanki dużo dają , to nie są takie :classic_cool:...:) Możesz mieć fryzurę jak pogodynka z TVN , ona ma krótkie włosy i cienkie a wygląda seksownie .

Gość beznadziejnaaa
ale mi jest zle w krotkich wlosach. wszystko zalezy od ksztaltu twarzy

Gość podszywacz z coolami
jak nie możesz poradzić sobie z Tymi włosami to zamij się celulitem i noś spódnice oraz sukienki .

wygląd to kwestia ilości i jakości zabiegów kosmetycznych.

Gość beznadziejnaaa
nosze spodnie spodnice sukienki ale to nie ma nic do rzeczy

Gość beznadziejnaaa
nie zgodze sie z tym. w niektorych sprawach zadne zabiegi nie pomoga

Gość cienkie wlosy to porazka

Gość też mam cienkie.. ale...
Też mam cienkie włosy, więc zrobiłam sobię trwałą ondulację i... bardzo jestem zadowolona :) Teraz wydają się gęste i puszyste, nie muszę się martwić ich "napuszaniem", bo same takie są po umyciu (no i aż tak się nie przetłuszczają) :) Nie są takie połyskliwe jak kiedyś, ale nie szkodzi, teraz i tak wyglądam o wiele lepiej i ludzie mówią, że mam ładne, gęste, długie włosy. Może spróbujesz

Gość beznadziejnaaa
zrobilam kiedys trwala wlosy na koncowkach byly suche ale przy skorze lojotok ze szok. niby byla to trwala ale taka delikatniejsza a i tak mi oslabila wlosy

Gość beznadziejnaaa
dzis znowu musialam farbowac wlosy. robilam to 10 dni temu ale farba sie zmyla. jak tak dalej pojdzie to wkotce wylysieje:-(

Gość gfghhggfffgg
zajmij sie rozwojem duchowym moze... swoim wlasnym. i nie zwracaj tak uwagi na wyglad, przeciez to wszystko przeminie. wyluzuj dziewczyno....pomysl co ejst naprawde najwazniejsze w zyciu? czy myslisz ze te peirdoly jak wlosy, cellulit, i nie wiem co tam jeszcze, sa takie wazne??? jaki masz cel zycia, co bys chciala osiagnac? zycie jest krotkie. zastanow sie nad tym...te wszystkie rzeczy przeminą, uroda przeminie... co wiec jest wazne o co warto sie starac?

Gość beznadziejnaaa
tak wyglad nie jest najwazniejszy ale jet wazny . gdy sie dobrze wyglada to ma to wplyw na nasze samopoczucie. kazda kobieta chce wygladac dobrze. to chyba normalne. jak sie czuc dobrze jak sie odstaje od ogolu oczywiscie na niekorzysc?

Gość gfghhggfffgg
nie badź taka niemadra, nic nie rozumiesz. ja ci chce pomoc, zebys przestala zyc w iluzji jakiejs. przeciez za kilkadziesiat lat te wszystkie kobiety i tak beda stare i brzydkie? co z tego, ze teraz sa piekne? i ze maja powodzenie w zyciu? powodzenie dlatego bo sa piekne, a co bedzie jak sie zestarzeją? tez juz nikt nie bedzie traktowal ich powaznie. wiec sama zobacz jaki falsz. wiec nie przejmuj sie tak tym wygladaem! ja ci moge poradzic jedno: przejdź na surową dietę. zacznij myslec pozytywnie. pracowac nad sobą. a wyglad sie porpawi. i na dlugo zachowasz mlodosc. nie pisz ze wyglad jest wazny, bo wyglad i cialo i tak przeminie, liczy sie TO JAKIM JESTES CZLOWIEKIEM, CO SOBA REPREZENTUJESZ, jaki masz poziom kultry i szacunku, do siebie, do swojego ciala, do ludzi i zwierzat. tylko to sie liczy a nie to ze masz siwe cienkie wlosy...