Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnaaa

dlaczego jestem taka beznadziejna

Polecane posty

Gość beznadziejnaaa
ja tu nie owie o byciu jakas pieknoscia ale o byciu przecietna. kazda kobieta chce wygladac dobrze i zle sie czuje gdy odstaje od reszty. kazdy sie zestarzeje i to jest pewne.ale teraz poki jest sie mlodym to kazda chce sie cieszyc dobrym wygladem. a w zyciu wszystko przeminie i uroda i slawa i madrosc

Gość do beznadziejna
jesteś beznadziejna- kurcze wszystko na NIE!!!!!! Czy nie potrafisz spojrzeć trochę pozytywnie na życie, na siebie do cholery!!!! Ciągle narzekasz i nic nie przyjmujesz do wiadomości. Tak , masz rację jesteś BEZNADZIEJNA i denerwująca diabelnie, proponuję się unicestwić i będzie spokój!

Gość beznadziejnaaa
to ty sie przynajmniej ciesz ze nie jestes beznadziejna. nikt ci tu nie kazde wchodzic na ten topik ani go czytac czy cos pisac . syty glodnego nie zrozumie. to stare a jakze madre powiedzenie

Gość do beznadziejna
do ciebie zaś pasuje " głupich nie sieją, sami się rodzą"!!!! Zrozum poprawnie sens mojego postu!!!! Porządny szturchaniec albo lanie może zmieniłoby ględzącą i użalającą się babę w całkiem fajną laskę!!!!

Gość beznadziejnaaa
nie widzialas mnie wiec nie wydawaj zadnych sadow ani nie udzielaj rad. kobieta w ile wieku z trzeba wloskami na glowie i na dodatek siwymi. naprawde atrakcyyjny wyglad

Gość do beznadziejna
chcę tobie tylko uzmysłowić, że powinnaś zacząć.... rzeczywiście od..... głowy! Chodzi mi o twoją psychikę- jak można się tak dołować samemu?????? Cóż to dziś znaczy "siła wieku", kobiety dziś wyglądają lepiej niż ich matki w tym samym wieku (10-15 lat młodziej ) Pogoda ducha, uśmiech, szukanie w nadrobniejszj rzeczy, która nas spotyka pozytywów.... Zacznij od czegoś pozytywnego, nawet szaro- bura pogoda (jak dziś) też ma swój urok i nastrój!

Gość beznadziejnaaa
tylko ja wlasnie przez te wlsoy wygladam duzo starzej niz mam w rzezywistosci. i pogoda ducha usmieh niewiele tu zmienia

Gość ej Gośka to ty
nie łam się

Gość do beznadziejna
wiesz, że przebywając z ludźmi smutnymi, sami stajemy się smutni??? Uciekam więc stąd, jesteś z całą pewnością ..... beznadziejna.

Gość beznadziejnaaa
czy ty myslisz ze ja na codzien jestem smutna wsrod znajomych . grubo sie mylisz. smuce sie w samotnosci. ale jak juz powiedzialam syty glodnego nie zrozumie. zegnam cie

Gość tak to prawda ze syty
glodnego nie zrozumie. wystarczy e zalozy sie topik aby sie troche wyzalic to juz sie znajdzie jakas nawiedzona wszystkowiedzaca najlepiej

Gość a mnie sie zdawa iż...
problem nie lezy w twym wyglądzie, tylko w twojej psychice... opowiem ci o sobie: nigdy nie bylam urodziwa, mam nos o wiele za duzy niz byc powinien, pryszcze na twarzy, krzywe zęby, krosty na udach i ramionach, ogólnie uważam się za brzydule.. w tym roku scielam tez włosy (z długosci do polowy pleców na takie do ramion - i PORAŻKA!!!! :) ) W pierwszej klasie technikum, mialam przejebane, ale odziwo nie z powodu mego wyglądu, lecz charakteru.. darłam ryja na kazdego kto mi cokolwiek powiedzial, sama sie do nikogo nie odzywalam, na przerwach siedzialam pod scianą.. potem cos we mnie pękło ipostanowilam nabrac do siebie nieco dystansu.. jak ktos ze mnie zartowal, to smialam sie razem z nim, zagadywalam do ludzi o największe głupoty - byle cos powiedziec, i nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak zmienilo sie moje zycie!!!! nos w lustrze nagle wydal mi sie mniejszy :p znalazlam sobie faceta, uprawiamy sex, dzięki czemu zaczely mi schodzić pryszcze (TO NIE MIT!! - wczesniej trzy lata leczylam sie dermatologicznie i domowymi sposobami), obecnie mam aparat na zębach (WYRWALI MI DWÓJKĘ!! :p) i wyglądam STRASZNIE!! :D jednak mam to w dupie i mimo wszystko usmieccham się do ludzi - bo usmiech (nawet najbrzydszy) czyni cuda.. wszyscy w klasie mnie lubią, mam przyjaciół, znajomych i wczesniej wspomnianego chłopaka..... jak widzisz, nalezy nabrac do siebie dystans, stawic czoła swoim kompleksom, bo ludzie widzą cię tak, jak ty sama siebie widzisz!! tak więc - głowa do góry i przebojem przez świat ;p troche mniej patrz w lustro, a wiecej w twarz drugiego człowieka.....

Gość co za bzdury zyj sobie
w uludzie jaka jetes piekna. nie kazdemu to odpowiada. i nie chodzi tu o faceta albo jego brak tylko o to zeby czuc sie dobrze ze swoim wygladem. a ciezko cos zaakceptowac jesli sie bardzo odbiega od normy. akurat pryszcze w pewnym ieku sa dosc popularnym zjawiskiem z ktorego wiekszosc nastolatek wyrasta

Gość rozumiem autorke bo
losy to rzeczywiscie podstawa dobrego wygladu . wystarczy spojrzec na szystkie aktorki np taka ola z klanu, julka i kasia z barwy szczescia, marzena z mjakmilosc. gdyby zabrano im te wlsoy a zamiast tego dano jakies liche slabe to wiele by stracily na wygladzie

Gość chyba zle wkleilas te linki
a kiedy byl ten odcinek bo ogladam w miare regularnie ale nic nie kojarze

Gość do co za bzdury
raz jeszcze przeczytaj mojego posta to moze zrozumiesz co mialam na mysli!!!! nie łudzę sie ze jestem piekna, wlasnie o to chodzi ze mimo wszystko zaakceptowalam siebie, i lepiej sie czuje....

Gość babolaja
do >>>>chyba zle wkleilas te linki

Gość babolaja
do >>>>chyba zle wkleilas te linki coś mi komp szwankuje , ja nie mogłam znależć tego odcinka z rozmów w toku na youtube i wkleiłam tak dla przykładu faceta z takim schorzeniem , czy tobie nie otwiera się link? bo mi tak

Gość wiadomo ze zawsze
znajda sie osoby bardziej poszkodowane od nas ale nie oznacza to ze spowoduje to ze zaraz zaakceptujemy siebie

Gość pokaż tzytze to ci powiemy
Czy możesz tak marudzić czy nie .

Gość Paulina041
przede wszystkim, to zdecydowanie za czesto farbujesz włosy, a za czeste farbowanie niszczy Ci je. A po drugie, nie kazde farby do włosów są dobre. Radze udać sie do profesjonalnego zakładu fryzjerskiego (najlepiej do jakiejś sieci salonów fryzjerskich, zazwyczaj ma sie tam pewność, że bedzie profesonalna obsługa) zapłacisz więcej niż zwykle, ale: przede wszystkim zapytaj sie fryzjerki jaki masz rodzaj włosów, jaki szampon powinnaś używać i jaką odżywke, farby jakiej firmy Ci poleca i że chciałabys sie sama nauczyć układania włosów, jakich kosmetyków i szczotek musisz w tym celu użyc, poproś o nazwe firmy, powiedz co Cie najbardziej denerwuje w twoich wlosach i co bys przede wszystkim chciała ukryć dzieki fryzurze, przyznaj sie do czestego farbowania włosów i powiedz dlaczego aż tak często farbujesz. W profesjonalnym salonie fryzjerskim, który posiada profesjonalna obsługe doradzą Ci i nie bedziesz miała wiecej problemów z fryzurą. Jeśli byłaś w jakimś a mimo to nie jesteś zadowolona, tzn. że fryzjewrka nie znała sie na rzeczy i radze sie wybrac do kogos innego. Mi troche zajeło czasu nim trafiłam do naprawde dobrej fryzjerki! A co do celuitu i za szerokich bioder, to radze zacząć biegać chociaż kilka minut dziennie, badz wykonywać inne ćwiczenia, obojętnie jakie, grunt to sie ruszać! I zacząć sie zdrowo odżywiać

Gość beznadziejnaaa
ale ja musze farbowc wlosy co 10 dni bo mam siwe odrosty. ja mam juz 95 % siwych wlsow wiec odrosty sa widoczne. nie stac mnie na tak czeste wizyty w profesjonalnych gabinetach. bylam 2 razy i szczerze mowiac wlsoy nie byly nic lepsze niz jak farbowalam w domu i tak szybko byly odrosty a na reszcie wlosow farba sie wyplukala bardzo szybko

Gość jak ktos ma naprawe
cienkie i liche wlosy to zaden fryzjer cudow z nich nie zrobi. nie ma zadnego takiego srodka ktory by pogrubil wlosy

Gość ddfghgh
to zrob pasemka, wtedy nie widac az tak bardzo siwych odrostow

Gość beznadziejnaaa
przeczytaj pierwszego posta to bedziesz wiedziec

Gość beznadziejnaaa
pasemka robilam jak mialam pojedyncze siwe wlosy. przy prawie 100 procentowej siwiznie pasemka nic nie tuszuja

Gość ddfghgh
na jaki kolor sie farbujesz??? moze pofarbuj sie na jasny blond???

Gość beznadziejnaaa
farbuje ciemny blond bo te jasne blondy to wogole jakis koszmar fatalnie wychodza albo wogole nie lapia siwych