Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna010101

Czy to chamskie zrobićmu taki prezent ?

Polecane posty

Gość Czarna010101

Hej. Mam takie nietypowe pytanie. Mam chłopaka i bardzo go kocham ... ale jeszcze przed nim był jeden. I Mój eks miał taki bardzo ładny perfum z La Rive i jak go teraz czuję np. w sklepie czy coś ... to aż mi się słabo robi bo przypomina mi się jak było mi dobrzez tamtym chłopakiem. Teraz co prawda gdy go widzę to coś we mnie zaczyna drgać ... ale mój chłopak z którym teraz jestem ... no bardzo go kocham tylko pomyślałam, że gdybym mu kupiła ten perfum to przypominałoby mi to ten czaas w którym mogłam się tak beztrosko bawić i wgl ... ale nie wiem czy to nie jest takie chamskie, bo przytulając chłopaka gdy się popsika będe przypominać sobie tamte czasy gdy byłam z innym ...Może nie ujęłam tego tak dosłownie bo nie potrafię ale mam nadzieję ze wiecie o co mi chodzi.

Gość dsfdeeeeeeeeeeesfvs
ja swojemu obecnemu kupiłam takie perfumy, które przypominały mi tamte.kupiłabym takie same ale tamtych nazwy nie znałam.... ae powiem ci , że na tamtym ten zapach inaczej pachniał chyba.... czasami jak jestem na mieścier i poczuje ten zapach to ehhh mam ochote zaczepic faceta i spytac co uzywa:) jak facet twój nie wie i mała szansa że się dowie że tamten takich perfum uzywał to ja bym kupi ła;)

Gość Czarna010101
Bo ogólnie to czasem kobietki mają tak, że jak spotkają gdzieś jakiegoś faceta i on ma fajny perfum to czasem robią się nogi z waty ... Mój poprzedni chłopak własnie tak cudownie tym pachniał.. że chciałabym, żeby mój miał taki sam perfum ... tylko sęk w tym, że nie chciałąbym myśleś o poprzednim, przytulając ukochanego ..

Gość podszywacz z coolami
Fakt dobre perfumy potrafią uatrakcyjnić. Pamiętajcie to tylko zapach , coś chyba więcej wam się w facecie podoba niż perfumy za 200zł ;) że się z nim spotykacie .

Gość a skad to wiem wiem
Też pamietam zapach mojej pierwszej miłości...dziwne to, ze ludzie z kims sa, kochaja a potem to mija i staja sie obcymi sobie ludźmi.

Gość iikooona
nie kupujata la rive to marne podrobki kup mu szarego hugo bossa troche drozszy ale efekt o niebo lepszy :)

Gość iikooona
moj pierwszy chłopak był taki dorosły i pachniał old spajsem :P hahah

Autorko... odradzam. Jedna sprawa - nie fair. Druga strona - ryzyko. Kiedyś tak zrobiłam. Znałam faceta, który używał perfum, miękłam przy nim... Potem narzeczonemu kupiłam ten sam zapach... i... żałowałam w pierwszej chwili!!! ŚMIERDZIAŁY na innym ciele! Obrzydliwie! A on się nimi psikał przy każdej okazji :O Odradzam ;)

Gość iikooona
hahaha to niezła śmierdząca nauczka :)