Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Only meeeeeee

Zerwał ze mną chłopak..

Polecane posty

Gość Only meeeeeee

W niedzielę zerwal ze mną chłopak. Byliśmy razem 2 miesiące. W sumie to ja pierwsza zerwałam pod wpływem emocji, pozniej kiedy przyjechał, mi złośc przeszła , lecz tym razem on powiedział ze to nie ma sensu. Ze nie wie co do mnie juz czuje, nie ma pojęcia, a nie chce mnie okłamywać. 3 dni przed rozstaniem było nam jeszcze tak dobrze.. mowił że kocha.. Jak zrywal prawie płakał i cały sie trząsł. Az ja go musialam pocieszac, ja bylam opanowana bo sama tego troszke chcialam.. Brakuje mi go, żałuje ze pierwsza to zrobiłam ale czasu nie cofnę. Studiujemy razem.. Kiedy dzien po rozstaniu nie bylo mnie na zajeciach, napisał smsa czemu mnie nie ma. Dzien pozniej podszedł, lekko mnie dotykał za ramię, a pozniej wieczorem puścił 2 sygnały na tel. Nie zareagowałam. Dzien pozniej siedział do nocy na gg , jak nigdy go nie było.. a wie ze ja siedze na gg w nocy.. Z kolei wczoraj tez podszedł, a na wykładach złapałam go że się na mnie patrzył i był smutny.. Co mam o tym myśleć? Mi sie wydaje ze jak ktoś zrywa nie daje jakiejs nadziei przez takie sygnały itp...? Mowił mi ze nie chce zebym mu w oczy nie mogla spojrzeć na uczelni. Ale ja nie pokazuje do niego zadnej urazy, wie że jest ok. I ja nie wiem co o tym myśleć... nie chcę sobie zrobić niepotrzebnej nadziei.. Może ktoś się wypowie?..

Gość no to luzik
to dorosli ludzie na studiach maja takie problemy? ze puscil sygnal a nie dwa? i co to moze oznaczac?

Gość Only meeeeeee
To nie jest problem. Pytam o radę co to moze oznaczać kogoś, kto moze był w podobnej sytuacji, albo proszę kogoś żeby obiektywnie ocenił. Jeśli nie chcesz to nie musisz sie wypowiadać. Poza tym nie było mowy tylko o sygnałach.

Gość o choleraaaaaaaa
uwazaj, zebys sesji przez to nie zawalila, bo straszne rzeczy sie dzieja u ciebie w zyciu

Gość Only meeeeeee
dla kazdego jest straszne co innego. nie życze Tobie , zeby Tobie sie przytrafiło coś , po czym będziesz się czuł/ czuła jak ja teraz. nie mowie ze to koniec świata. po prostu pytam o rade życzliwych ludzi, widze że tutaj takich nie ma. trudno. mimo wszystko. pozdrawiam. mistrzów ironii ;]..