Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia5555

czy podawał ktoś 10 miesieczniakowi Antyniotyk ZINNAT?

Polecane posty

Gość olivia5555

czy jest on bezpieczny? dla takiego maleństwa...

Gość olivia5555
lekarz przepisał i do tego DEFLEGMIN i kilka innych leków

ja podawałam jak mały miał 10 miesięcy o ile dobrze pamiętam przepisał mi go laryngolog na zapalenie ucha.Mały dobrze go znosił żadnych skutków ubocznych nie było.

no to w czym problem? Sądzisz, że na kafe odpowie Ci ktoś bardziej kompetentny od Twojego lekarza? A jeśli mu nie ufasz i masz wątpliwości w tak ważnej sprawie jak zdrowie Twojego dziecka, to się skonsultuj z innym pediatrą, a nie tutaj. Tu się możesz zapytać jak zupkę ugotować, a nie o zasadność stosowania antybiotyku. Nawet jeśli jakimś cudem znalazł by się tu ktoś o wiedzy w tym temacie, to na jakiej podstawie ma Ci odpowiedzieć nie oglądając dziecka, nie widząc jego wyników i nie znając historii choroby? :O

Gość olivia5555
ok dzieki troszke sie bałam jej podać bo to pierwszy raz choróbsko ja dopadło...

Gość nie mam w zwyczaju obrażac lud
zi ale:.................ZROBIE WYJATEK DLA CIEBIE...głupia jestes czy jak..lekarz ci przepisuje a ty wchodzisz na durne kafe i zadajesz pytania czy mozna go brac???????????? no kurwa skoro lekarz zalecił to o co tobie kobieto chodzi;/....

ja podawałam 8 m-cznemu synkowi....nie było żadnych niepożadanych rekcji a smyk chętnie go przyjmował...w sumie to jedyny antybiotyk który tolerował.... od 3 lat nie brał żadnego antybiotyku ąz do teraz-szkarlatyny...dostaje ospen:) pozdr