Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez siana w glowie

Żadko rozmawiam z ludźmi na ciekawe tematy

Polecane posty

Gość bez siana w glowie

Czy wy też macie tak, że zazwyczaj nie chce wam się dyskutować z ludźmi na żadne tematy bo poziom tych rozmów jest tak niski, że ma się wrażenie, że należałoby tych ludzi najpierw oświecić w temacie, nauczyć podstaw a potem ewentualnie rozmawiać? Zazwyczaj nie odzywam się w trakcie rozmów bo ludzie ślizgają się po wierzchu tematu, powtarzając wszelkie bzdury, które usłyszeli uważając się jednocześnie za bardzo mądrych.

Gość bez siana w glowie
Rzadko oczywiście.

Gość aaasasaaaaaaaa
ale żeś poległ z tym błędem :D

Gość no dobra dobra
no tos pokazal znajomosc tematu :D dobre, dobre

Gość bez siana w glowie
Pomyliłem się -też mi problem. Sam się poprawiłem. No ale znowu dyskusja będzie o dupie maryni.

Gość jak to na kafe

Gość uppppppppppppppppp
Zaloz jeszcze raz temat bez bledu w tytule ;) a ten moderator skasuje .

Gość bez siana w glowie
Nie będę drugi raz zakładał. Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce. Nawet błędy ortograficzne. Możemy wrócić do tematu? Ma ktoś podobne spostrzeżenia?

Gość Do cholery
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rzadko RZADKO! Do cholery!!!

Gość mozesz przeciez sam
wybierac sobie rozmowcow chyba nie jestes skazany na ciagle tych samych ludzi odnosnie tematu: ja czuje zupelnie odwrotnie

Gość no dobra dobra
no jak to nic co ludzkie nie jest ci obce, a co plytka dyskusja to nie jest ludzka? nie ma co, pograzyles sie i teraz raczej pozostaniemy przy jakze plytkiej dyskusji o znajomosci ortografii

Gość no weeź
Dokładnie mam tak samo, ludzie powtarzają slogany, sami sobie zaprzeczają, nie chce mi się wtedy nawet ust otwierać...

Gość bez siana w glowie
To prawda, że mogę wybierać ludzi do rozmów, ale w swoim życiu poznałem może z 10 osób, które uważam za inteligentne. A byłam na dwóch kierunkach studiów więc miałem z ludźmi różnymi do czynienia. W pracy poznałam 1 osobę, którą mogę uznać za inteligentną. Poza tym zazwyczaj ludzie znikomą wiedzę ogólną.

Gość bez siana w glowie
oczywiście rozmawiam tylko z ludźmi na poziomie - z robotnikami i sprzątaczkami nie zamieniam ani słowa

Gość no weeź
Mi to nawet nie chodzi o wiedzę, tylko o to że ludzie są bezrefleksyjni, też mam luki wiedzy, jak prawie każdy...Tylko staram się patrzeć szerzej na różne tematy, nie to co usłyszę w TV i powtarzam wszystkim...

Gość hmmmm widze ze masz
i inny problem... mianowicie z okresleniem wlasnej plci :D

Gość bez siana w glowie
no dobra dobra Ty wlaśnie jesteś jednym z takich ludzi, że jak tu słusznie poprzednik powiedział "nie chce się ust otwierać". no weź->no właśnie. Opowiadają straszne farmazony, bredzą bez sensu. Powtarzają bzdury. I bronią ich z przekonaniem wartym większej sprawy.

Gość ludziom brakuje
pomyslow na dobra prowokacje :o szkoda

Gość no weeź
Mnie to śmieszy, jak zaciekle ludzie potrafią bronić swoich poglądów wyssanych z palca, albo zapożyczonych z mediów...Z reguły jak słyszę bzdury totalne, to mnie zatyka...

Gość no dobra dobra
to moze juz nic nie pisz co zadufany w sobie dupek nie dziwne, ze nikt nie chce z toba gadac

Gość no weeź
Jutro mam imprezę rodzinną, to znaczy po części rodziną, po części nie, już sobie wyobrażam te tematy, jak zwykle np. o tańcu z gwiazdami :D

Temat się nie udał autorce bądź autorowi bo z tego tekstu ciężko wywnioskować kto to pisał,raz on, raz ona :) < to są moje opinie więc proszę nie krytykować >