Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadziwiona

Mary Kay

Polecane posty

Gość Zadziwiona

Witam czy któraś z Was używała amerykańskich kosmetyków Mary Kay? Zadziwiła mnie ich forma promocji i sprzedaży a chciałabym wiedzieć coś więcej o ich jakości. Interesują mnie rzetelne opinie bez nadmiernych ochów i achów którymi zarzuciła mnie konsultantka tej firmy :) Ów zachwyt jeszcze bardziej mnie zadziwił

Gość niebieski...
ja mam kilka produktów tej firmy, więcej ci nie umiem powiedziec na ten temat

Gość niebieski...
a co ty wiesz o tej firmie? ;)

Gość niebieski...
?

Gość ttaaa ochy i achy
konsultantki...krora nawet nie potrafi wymienic skladnikow aktywnych..kosmetykow ktore rozprowadza, ani ich dzialania. Same kosmetyki takie sobie, a juz napewno nie adekwatna jakosc do ceny.

Gość Zadziwiona
O firmie wiem niewiele, o kosmetykach całe nic. :( Boję się że spieprzę sobie cerę i tak znosi dzielnie testowanie różnych produktów. Wiem że w Polsce produkowane kosmetyki różnią się jakością od ich odpoiedników na zachodzie, a MK są w oryginalnych opakowaniach z USA więc skład jest napewno taki jak podano. MOŻE KTOŚ MI COŚ W KOŃCU WYJAŚNI, PLISSSSSSSSSSSSSSSSS

Gość nareszcie bez tradziku
Ja bardzo polecam te kosmetyki....wyprowalam je na wlasnej skorze i sa super....maja bardzo fajne podklady i pudry prasowane....Polecam:)