Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 123456

Pierwszy raz pytania ????????

Polecane posty

Gość nowy 123456

Chcę to zrobić z koleżanką i chcę być dobrze przygotowany . Czy przy wprowadzeniu penisa do pochwy (dziewicy) może wystąpić ból u niej który uniemożliwi dalszą penetracje słyszałem że przy pierwszym razie dziewczyny się blokują co uniemożliwia dalszą penetracje .Czy często się zdarza by NIE WYSTĄPIŁ u niej orgazm podczas pierwszego stosunku . Czy będę ją wstanie zaspokoić moim penisem 15cm dł. i 14cm w obwodzie . I jak duża jest pochwa czyli dł. ps. Proszę o odpowiedzi na tema tych pytań i bez rzadnych złośliwości po prostu chce coś się dowiedzieć od bardziej doświadczonych

Hej:) Dobrze że pytasz o takie rzeczy. Myślę że twoja koleżanka poczuje ból jeżeli to jej pierwszy raz. Ból może być całkiem lekki albo też mocniejszy i wątpię żeby odczuła orgazm po pierwszym razie gdyż kobiecy orgazm nie jest tak jak u mężczyzn automatyczny, kobieta musi się go nauczyć a to zajmuje troszkę czasu:). Myślę że powinieneś skupić się na tym żeby atmosfera była jak najbardziej na luzie bo jeżeli ona zauważy że zależy ci na jej orgaźmie to może się troszkę spiąć. Najważniejsze to zabezpieczenie i dobre nawilżenie ponieważ jej narządy napewno nie są jeszcze przyzwyczajone do ucisków i ocierania.

Podałeś też rozmiary członka...myślę że nie wielkość ma znaczenie ale to z kim się to robi i jak bardzo się tego kogoś pożąda. Bądź delikatny i podejdźcie to tego z humorem (bez stresu) to na początek chyba najważniejsze.