Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza83

dziwne uplawy...

Polecane posty

Gość Tajemnicza83

Witam, Moze ktos mi pomoze... Mianowicie jakies dwa miesiace temu rozstalam sie z partnerem z ktorym bylam przez pol roku. I juz na samym poczatku zauwazylam ze jego penis nieprzyjemnie pachnie, pomimo tego ze jest zaraz po kapieli. I wydziela duzo plynow (nie wiem czy to normalne bo pierwszy raz sie z tym spotkalam). Po jakims czasie zauwazylam ze z mojej pochwy zaczynaja wyciekac uplawy o rownie przykrym zapachu. Poszlam z tym do lekarza, zapisal masc, tabletki. Stwierdzajac ze to tylko lekki stan zapalny. Na moje pytanie co z przykrym zapachem polecil kwas mlekowy. Niestety zapach i uplawy utrzymywaly sie caly czas, az do momentu kiedy przestalismy wspolzyc. Czy wie ktos moze co to moze byc? Dodam, ze podejrzewam ze nie bylam jedyna kobieta z ktora sypial w tym czasie...

Gość czyzby to byla jakas
choroba weneryczna ??

Gość Tajemnicza83
tak myslalam, dlatego udalam sie do lekarza ktory nic nie stwierdzil :O

Gość Tajemnicza83
kiedys tez slyszalam ze czasmi partnerzy nie trafiaja w "swoje" pH :| ale czy to jest prawda... ehhhh

Gość kopikoll
a jaki to zapach rybi? i upławy wodniste pieniste? jakis kolor maja?

Gość Tajemnicza83
zapach tak jak mowisz byl rybi, a uplawy byly takie mleczne. obecnie ich nie mam bo jak pisalam ustalo z tydzien lub dwa po tym jak przestalismy wsplzyc.

Gość Tajemnicza83
dzieki :D