Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucony facet

Brzydkie są łatwe, ładne są głupie, mądre są grube.... nie ma ideału

Polecane posty

Gość zasmucony facet

gdzie taki facet jak jak ma znaleźć odpowiednią kobietę? :(

Tzn odpowiednia dla ciebie to ideał? ;-). Witaj w klubie. Niestety mamy jeszcze jeden problem...jest nas zbyt wielu.

Gość zasmucony facet
nie ideał ale: a) żeby nie była brzydka - nie musi być piękność powiedzmy tak w okolicach urody Anny Muchy b) żeby nie była gruba tłusta :o:o:o c) żeby nie była głupia - nie musi być mądra ale nie może kretyńsko rżeć z byle czego. Niestety ale co pogadam z dziewczyną to rży :o d) żeby umiała kochać i nie była dziwą

Gość happy-man77
Moja żona jest chyba ideałem, nie jest gruba, jest mądra, skończyła studia, prowadzi małą działalność gospodarczą, i jest szalenie piękna, ma 26 lat, a jestemy razem od 8lat i jest nawet ładniejsza niż wtedy kiedy była nastolatką. Są takie, tylko trzeba długo szukać. Jak ją poznałem miałem 24 lata. Od ponad pięciu jestemy małżenstwem.

Gość blackpearl20
Nie generalizuj... ja jestem brzyda, a wcale nie jestem łatwa... a mądrość to rzecz względna, dla róznych ludzi oznacza co innego... zazwyczaj każdy się uważa za mądrego...

Happy I pewnie jeszcze była dziewicą? Miałem podobnie, ale właśnie jak moja miała 26 lat to sie jej odwidziało. Uważaj na nią! Niestety ale z idealnymi kobietami jest pewien problem...stale trzeba uwazać bo jest masa chętnych na ten tort. Ale czy nie po to faceci też staraja się być idealni, by mieć idealne kobiety? Gdyby odpadł ten czynnik, czynnik rywalizacji to kazdy by siedział z piwkiem przed TV i miał gdzieś trening, rozwój i samodoskonalenie.

Gość FAJNY TYTUL TEMATU
no wlasnie, gdzie mozesz znalezc ZASMUCONA dla siebie?:D

Gość a o dziewice ciezko

Gość łatwa kiedy sama tego chcę i b
rzydka do tego...Kobieta łatwa-okreslenie kobiety ktora lubi to co lubi. Tylko,z enie pszyszło nikomu do głowy,ze kobieta "łatwa"naparwde to lubi i ona wybiera z kim to chce robic,no chyba,ze taka kobieta to nimfomanka i zrobi to z kazdym,nawet nie przypadajacym jej do gustu osobnikiem. Mnie mozna by było nazwac kobietą "łatwą",do tego brzydka,ale to ja wybieram z kim to chce zrobic,a nie na odwrot.Jezeli nei chce tego z robic z kims,to tego nei zrobie nawet jakbym miała sama sobie palcowke robic,a jezeli mam na kogos ochote to wisi mnie co kto o mnie mysli.

Gość cassera25
hmm ja jestem wysoka, b atrakcyjna, zgrabna (178cm-59kg) skonczylam studia znam 3 jezyki mam wiele znajomych i znakomite poczucie humoru there you go!

Gość do cassera25
ale takie jak ty maja swoje wymagania

Gość łatwa kiedy sama tego chcę i b
do cassera25--ogolnie to kazda kobieta ma swoje wymagania.To,ze jestem brzydka nie oznacza,ze nie mam wymagan.

Gość WALCIE SIĘ SAMI
bo żadnej z nas nie jesteście warci !!!

Gość ale ćwok jesteś
kobieta rży z byle czego, kiedy jest zainteresowana mężczyzną. jeśli się jej podobasz, to nawet najdenniejszy twój dowcip powtórzony po strasburgerze ją rozbawi.

Gość do cassera25
a to jakaś reklama? to dodaj jeszcze do niej, że jestem pusta i mam wielkie mniemanie o sobie. Trochę skromności i samokrytycyzmu. Ideały nie istnieją